WERTGARANTIE partner

Algemene informatie voor partners

Bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

WERTGARANTIE Dashboard

Voor partners Inloggen op het dashboard

Via het WERTGARANTIE dashboard kunt u direct verzekeringen afsluiten, zodat u uw klant direct ontzorgt. Daarnaast kunt u uw eigen gegevens inzien, wijzigen en claims indienen.

  • Direct verzekeringen afsluiten
  • Claims online indienen
  • Inzage in uw eigen gegevens

Handleiding voor claims Claims indienen via het dashboard in 3 stappen

Aanmelding dashboard

Log in in het dashboard. Zoek vervolgens de klant en zoek het contract op.

Claim indienen

Selecteer welke claim u wilt indienen en vul de gevraagde gegevens in.

Reparatie/vervanging

Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk behandeld.

WERTGARANTIE Testimonial

Heeft u interesse in een samenwerking? Word nu partner van WERTGARANTIE

U wilt uw klanten als retailer in consumentenelektronica meer service aanbieden? Uw medewerkers zijn uitgerust met laptops en smartphones en die moeten optimaal verzekerd zijn? Neem dan contact met ons op.

  • Professionele begeleiding
  • Veelzijdige on- en offline oplossingen
  • Hogere klanttevredenheid

Dicht bij de klant. Dicht bij de handel. Succesvol sinds 1963.

WERTGARANTIE biedt haar klanten garantieoplossingen in de stationaire handel en online. Als Duitslands nr. 1 vakhandelaar voor garantiediensten zijn consumentenelektronica, huishoudelijke apparaten en hoortoestellen bij ons optimaal verzekerd.

Met onze unieke all risk verzekering zijn wij sinds 1963 ook aansprakelijk voor schade door ondeskundig gebruik en slijtage.

Een model dat overtuigt: Vandaag profiteren ongeveer 7.100 gespecialiseerde handelspartners en 7,25 miljoen klanten van de ondernemingsgroep in Nederland, Duitsland en andere delen van Europa van onze uitgebreide en op maat gemaakte oplossingen - en zijn meer dan tevreden over ons werk. In een klantenonderzoek van het onafhankelijke testinstituut TÜV Rheinland Group kreeg onze service een Duits schoolcijfer van 1,48. En nagenoeg 99 % van onze klanten zou ons altijd aanbevelen.

Voor ons is dit een belangrijke bevestiging van ons werk. En tegelijk een grote stimulans om het leven van onze klanten elke dag een beetje aangenamer te blijven maken. Gemakkelijk. Goed. Verzekerd.