carriere

Carrière bij WERTGARANTIE

Het bijzondere van de WERTGARANTIE-Group is de "geest" die wij delen: wij gaan op een zeer open, eerlijke en vriendelijke manier met elkaar om. Het gemeenschappelijke doel bepaalt onze daden, de gedeelde inzet beweegt ons elke dag vooruit - en de gedeelde waarden worden echt nageleefd. 

Uw loopbaan bij WERTGARANTIE

Gemiddeld werkt een mens bijna 40 jaar van zijn of haar leven. Dat is veel tijd die optimaal besteed moet worden. De WERTGARANTIE Group biedt u precies die mogelijkheid: wij combineren zekere, gevarieerde banen in een voortdurend groeiende, gezonde onderneming met bovengemiddelde voordelen voor de werknemers en een werksfeer die gekenmerkt wordt door grote openheid en eerlijkheid. Het is geen toeval dat onze groep werknemers omvat die al tientallen jaren bij de onderneming werken, maar ook veel nieuwe gezichten die samen ons succes vooruit stuwen. 

Overtuigd? Dan kijken wij ernaar uit uw sollicitatie te ontvangen en u te leren kennen. Weet u het nog niet zeker? Kijkt u gerust rond bij de WERTGARANTIE Group, waarbij wij u in het Duits graag informeren over onze openstaande vacatures en loopbaanmogelijkheden. 

carriere

Profiteer van de voordelen als medewerker van WERTGARANTIE

Wij bieden onze werknemers veel verschillende voordelen: de combinatie van werk, gezin en gezondheid van onze werknemers staat hoog in het vaandel. 

  • 30 + 1 vakantiedagen en vakantiegeld
  • Mobiel en flexibel werken
  • Speciale jaarlijkse voordelen en maandelijkse bonussen

Beste verzekeringen voor Europa. Made in Duitsland.

De WERTGARANTIE Group is een verzekeringsgroep die al sinds 1963 aan het groeien is. Met WERTGARANTIE, AGILA, Société Française de Garantie en GARANTE komen vier belangrijke gespecialiseerde verzekeraars en dienstverleners op het gebied van garanties samen onder één dak. Wat is er zo bijzonder aan allemaal: zij zijn leiders op hun respectieve markten. Wat de bedrijven van de groep verenigt, is enthousiasme. Ook streven wij met grote deskundigheid en moed naar vernieuwende en ongewone ideeën, waarbij wij altijd creatieve benaderingen en oplossingen vinden en voor onze klanten en partners altijd een betrouwbare metgezel zijn.