Je verzekeringen worden geladen

De voordelen voor u op een rijtje gezet

De voordelen voor u op een rijtje gezet
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Online klantenportaal

  Informatie over je contracten – 24 uur, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Op vakantie of tijdens een zakelijke reis - u bent wereldwijd verzekerd

 • Verzekering met traditie

  Al meer dan 55 jaar op de markt.

 • Persoonlijk advies

  Per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor u klaar!

 • Diefstaldekking gewenst?

  Verzeker uw apparaat tegen diefstal, roof en inbraak.

Snelle service bij een schadeval
Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.

In geval van een schade kunt u deze bij de dealer in de buurt melden. De schadeafwikkeling wordt makkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vind je alle WERTGARANTIE dealers in uw beurt.

 • Snelle service bij een schadeval
  Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.
 • Vrije keuze van de dealer
  Laat uw toestel bij de dealer repareren.
 • Zonder eigen risico
  U betaalt bij een reparatie geen eigen risico.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • U heeft directe dekking bij verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Contractbegin is op de eerste dag van de op de aanvraag volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Indien u schade heeft aan een ander apparaat, kunt u zichzelf meteen bij een partner van WERTGARANTIE melden. De schadeafwikkeling wordt dan gemakkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vindt u alle WERTGARANTIE partners.

 • Net als wij, kunt u het contract 1 maand voor afloop van de vaste- ofwel minimale looptijd en daarna steeds 1 maand voor afloop van het verzekeringsjaar in tekstvorm (per brief of e-mail) opzeggen. Ook kunt u net als wij het verzekeringscontract opzeggen na een schadeclaim.

 • U kunt u in ons klantenportaal registreren door uw e-mailadres en het contractnummer aan te geven. Indien u bij het afsluiten van de verzekering geen e-mailadres heeft aangegeven, kunt u zich registreren met het contractnummer en machtigingsnummer.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

Tv verzekeren met een lage maandpremie

Als je net een nieuwe tv gekocht hebt, wil je die waarschijnlijk verzekeren. Bij WERTGARANTIE sluit je een verzekering af met een complete dekking, zonder hoge kosten. WERTGARANTIE biedt consumenten de mogelijkheid om alle huishoudelijke en elektronische apparaten te verzekeren tegen een lage maandpremie. Kies je voor een product van WERTGARANTIE, dan profiteer je daarnaast van een snelle service en online dienstverlening. Je hebt de keuze uit het basispakket All Risk Flex Basis, of het uitgebreide All Risk Flex Premium. Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Kijk dan op de website van WERTGARANTIE voor meer informatie.

Tv verzekeren tegen diefstal

Naast veel voorkomende schade, kun je jouw tv verzekeren tegen diefstal. Flatscreen-tv’s zijn immers zeer gewild bij woninginbraken. Deze tv’s kosten bij aanschaf enkele duizenden euro’s en kunnen door dieven worden meegenomen en doorverkocht. WERTGARANTIE raadt daarom al haar klanten aan om bij een tv-verzekering ook diefstaldekking af te sluiten. Je kunt eenvoudig aangeven dat je geïnteresseerd bent in diefstaldekking als je online je tv-verzekering afsluit. Een medewerker van WERTGARANTIE kan je hier eventueel bij helpen. Na het afsluiten van je verzekering ontvang je direct de polis. Naast het afsluiten van een diefstaldekking kun je natuurlijk meer doen om diefstal te voorkomen. Om de verzekering van kracht te laten zijn en dieven geen kans te geven, sluit je je woning altijd goed af. Daarnaast zorg je ervoor dat je dure apparaten niet in het zicht staan. Zo voorkom je dat je woning snel doelwit van een inbraak wordt. Helaas is woninginbraak lang niet altijd te voorkomen. Een verzekering met diefstaldekking kan je gelukkig enige zekerheid geven.

Snelle service

Is er schade ontstaan aan je tv? Via de website van WERTGARANTIE vind je snel een aangesloten partner die reparatie kan verzorgen. Je kunt vervolgens direct zelf je apparaat ter reparatie aanmelden bij de desbetreffende partij. Is reparatie niet mogelijk? Dan kan er ook een vergoeding voor vervanging van je tv worden uitgekeerd. Uiteraard is dit afhankelijk van je polis en de schade. WERTGARANTIE staat garant voor snelle service. Zo kun jij zo snel mogelijk weer gebruik maken van je tv.

Meer lezen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat