Je verzekeringen worden geladen

De voordelen voor jou op een rijtje gezet

De voordelen voor jou op een rijtje gezet
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Online klantenportaal

  Informatie over je contracten – 24 uur, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Of op vakantie of tijdens een zakelijke reis – Je bent wereldwijd verzekerd.

 • Verzekering met traditie

  Sinds meer dan 55 jaar op de markt.

 • Persoonlijk advies

  Of per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor je klaar!

 • Diefstaldekking gewenst?

  Verzeker je apparaat tegen diefstal, roof en inbraak.

Snelle service bij een schade of diefstal
Schadeafwikkeling in enkele stappen

Of nu een reparatie of na een diefstal met onze verzekeringen zit je niet zonder apparaat thuis. Ons team helpt je direct bij een schade- en diefstalmelding. Met meer dan 55 jaar ervaring als verzekeraar, gespecialiseerd op communicatie- en huishoudelijke apparaten, staan wij je te woord.

 • Snelle service bij een schade of diefstal
  Afwikkeling in slechts enkele stappen.
 • Online schademelding
  Gemakkelijk schade melden via ons klantenportaal.
 • Altijd op de hoogte van de nieuwste status
  Je wordt over iedere stap per e-mail op de hoogte gehouden.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • Je hebt directe dekking bij verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Contractbegin is op de eerste dag van de op de aanvraag volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Indien je een schade hebt, kun je je direct bij een dealer vanwege de schade melden. De schadeafwikkeling wordt dan gemakkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vind je alle WERTGARANTIE dealers.

 • Net als wij, kun je het contract 1 maand voor afloop van de vaste- ofwel minimale looptijd en daarna steeds 1 maand voor afloop van het verzekeringsjaar in tekstvorm (per brief of e-mail) opzeggen. Ook kun jij zowel als wij het verzekeringscontract opzeggen na een schadeclaim.

 • Je kunt je in ons klantenportaal registreren door je e-mailadres en het contractnumer aan te geven. Indien je bij het afsluiten van de verzekering geen e-mailadres hebt aangegeven, kun je je registreren met het contractnummer en machtigingsnummer.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

Welke laptop-verzekering moet ik kiezen?

Tegenwoordig kun je bij het kopen van een laptop meteen een verzekering afsluiten. Doorgaans is dat verstandig, want een laptop is een duur apparaat dat kapot kan gaan. Voor veel mensen is hun laptop bovendien zeer belangrijk, omdat zij hun werk doen op dit apparaat. Laptops zijn in dat geval onmisbaar. Bij schade moet er dan ook snel een oplossing komen, in de vorm van een reparatie of vervanging. Bij vallen of bij waterschade kan een laptop helaas onherstelbaar beschadigd raken. Daar kun je je gelukkig tegen verzekeren. Maar welke laptop-verzekering past bij jou? WERTGARANTIE biedt een aantal laptopverzekeringen voor alle populaire laptopmerken. Kies bijvoorbeeld voor All Risk Flex Basis. Met dit product ben je verzekerd tegen veel voorkomende defecten. Sluit daarbij ook een diefstaldekking af en je laptop is meteen verzekerd tegen diefstal. Je laptop ook verzekeren tegen slijtage en nalatigheid? Dan kies je voor de Premium dekking.

Defecten aan laptops

Laptops kunnen bij juist gebruik lang meegaan. Toch kan er schade ontstaan door allerlei oorzaken. Is je laptop bijvoorbeeld gevallen of is er water over de laptop heen gekomen? Dan is de kans aanwezig dat de hardware binnenin je laptop kapot is. Bij een defect scherm, moederbord of een kapotte geluidskaart is reparatie noodzakelijk. Daarvoor kun je WERTGARANTIE inschakelen. WERTGARANTIE beschikt over een groot aantal deskundige partners die de reparatie van jouw laptop voor hun rekening kunnen nemen. Als je schade binnen de dekking valt, wordt dit vergoed door WERTGARANTIE. Zo beschik je weer razendsnel over jouw eigen, werkende laptop.

Schade melden

Heb je een schade te melden? Op de website van WERTGARANTIE vind je alle aangesloten bedrijven die je helpen een deskundige reparateur te vinden. Er kan ook een vergoeding worden uitbetaald als je laptop niet meer te repareren is. Dit hangt af van je polis, de looptijd van de polis en de schade die aan jouw laptop is ontstaan. Elke casus wordt afzonderlijk beoordeeld. In alle gevallen krijg je snel bericht over je laptop. Bij schade kun je zelf snel in actie komen door online een reparatieservice bij jou in de buurt op te zoeken. Zo hoef je niet te wachten tot na het weekend of de volgende dag. Hiermee onderscheidt WERTGARANTIE zich van andere aanbieders van laptop-verzekeringen. Sluit nu je verzekering af en profiteer van een lage maandpremie.

Mehr lesen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat