Je verzekeringen worden geladen

De voordelen voor jou op een rijtje gezet

De voordelen voor jou op een rijtje gezet
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Online klantenportaal

  Informatie over je contracten – 24 uur, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Of op vakantie of tijdens een zakelijke reis – Je bent wereldwijd verzekerd.

 • Verzekering met traditie

  Sinds meer dan 55 jaar op de markt.

 • Persoonlijk advies

  Of per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor je klaar!

 • Diefstaldekking gewenst?

  Verzeker je apparaat tegen diefstal, roof en inbraak.

Snelle service bij een schadeval
Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.

In geval van een schade kun je deze bij de dealer in de buurt melden. De schadeafwikkeling wordt makkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vind je alle WERTGARANTIE dealers in je beurt.

 • Snelle service bij een schadeval
  Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.
 • Vrije keuze van de dealer
  Laat je toestel bij de dealer repareren.
 • Zonder eigen risico
  Je betaalt bij een reparatie geen eigen risico.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • Je hebt directe dekking bij verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Contractbegin is op de eerste dag van de op de aanvraag volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Indien je een schade hebt, kun je je direct bij een dealer vanwege de schade melden. De schadeafwikkeling wordt dan gemakkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vind je alle WERTGARANTIE dealers.

 • Net als wij, kun je het contract 1 maand voor afloop van de vaste- ofwel minimale looptijd en daarna steeds 1 maand voor afloop van het verzekeringsjaar in tekstvorm (per brief of e-mail) opzeggen. Ook kun jij zowel als wij het verzekeringscontract opzeggen na een schadeclaim.

 • Je kunt je in ons klantenportaal registreren door je e-mailadres en het contractnumer aan te geven. Indien je bij het afsluiten van de verzekering geen e-mailadres hebt aangegeven, kun je je registreren met het contractnummer en machtigingsnummer.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

Je camera goed verzekeren

Je hebt waarschijnlijk veel geld betaald voor je camera. En dus ben je er voorzichtig mee. Toch kan er onverhoopt schade ontstaan aan je camera. Misschien laat je hem vallen of heb je gewoon de botte pech dat een onderdeel kapot gaat. In die gevallen is het prettig te weten dat je een goede verzekering hebt afgesloten. Een verzekering voor je camera nodig? Kijk dan eens naar de opties die WERTGARANTIE biedt. Valschade en waterschade worden standaard gedekt. Je hebt de keuze uit de producten All Risk Flex Basis of All Risk Flex Premium. Bovendien kun je kiezen voor diefstaldekking, waarmee je verzekerd bent tegen diefstal of beroving. Je kiest zelf wat je verzekert. Interesse? Kijk dan op de website van WERTGARANTIE voor meer informatie.

Camera-verzekering online afsluiten

Heb je net een camera gekocht en wil je meteen zorgen voor een goede verzekering? Sluit deze dan online af bij WERTGARANTIE. Selecteer op de website het pakket dat bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor All Risk Flex Basis waarmee je goed verzekerd bent tegen schade. Daarnaast is All Risk Flex Premium beschikbaar. Hiermee ben je ook verzekerd tegen slijtage en nalatigheid. Alle informatie over de verschillende producten die WERTGARANTIE aanbiedt, is online te vinden. Heb je vragen na het lezen van deze informatie? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen met één van de medewerkers van WERTGARANTIE. Zij helpen je graag verder bij het maken van een keuze.

Andere apparaten verzekeren bij WERTGARANTIE

Je camera is niet het enige apparaat dat je kunt verzekeren bij WERTGARANTIE. Ook je flatscreen-tv, smartwatch of mobiele telefoon verzeker je er tegen een aantrekkelijk tarief. Voor elk apparaat kies je de verzekering die bij jou past. Wil je jouw tv verzekeren tegen diefstal, maar je telefoon niet? Geen probleem! Bij WERTGARANTIE kun je alles online regelen. En online betekent natuurlijk dat je niet alleen op werkdagen, maar ook ’s avonds en in het weekend een verzekering kunt afsluiten. Ga ervoor zitten wanneer het jou uitkomt. Je bent dus altijd flexibel als je een verzekering afsluit bij WERTGARANTIE.

Mehr lesen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat