Je verzekeringen worden geladen

De voordelen voor jou op een rijtje gezet

Smartphone Vorteile
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Wens je diefstaldekking?

  Nieuwe smartphones zijn erg geliefd bij dieven. Je hoeft je met de diefstaldekking van WERTGARANTIE geen zorgen hierover te maken.

 • Gemakkelijke schademelding

  Gemakkelijk online een schade melden – 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Of op vakantie of tijdens een zakelijke reis – Je bent wereldwijd verzekerd.

 • Beste Smartphone verzekering

  Wij behoren tot de beste smartphone verzekeringen van 2019.

 • Persoonlijk advies

  Of per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor je klaar!

6,0 Mln.

Klanten vertrouwen WERTGARANTIE

 

Kost een schadegeval gemiddeld*

100 %

Made in Germany

*De hier genoemde statistieken hebben betrekking tot de laatste 1000 online gemelde schades.
Snelle service bij een schade of diefstal
Schadeafwikkeling in enkele stappen

Of nu een reparatie of na een diefstal met onze verzekeringen zit je niet zonder apparaat thuis. Ons team helpt je direct bij een schade- en diefstalmelding. Met meer dan 55 jaar ervaring als verzekeraar, gespecialiseerd op communicatie- en huishoudelijke apparaten, staan wij je te woord.

 • Snelle service bij een schade of diefstal
  Afwikkeling in slechts enkele stappen.
 • Online schademelding
  Gemakkelijk schade melden via ons klantenportaal.
 • Altijd op de hoogte van de nieuwste status
  Je wordt over iedere stap per e-mail op de hoogte gehouden.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • De dekking van de verzekering begint op het moment van de verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Het contract begint dan op de eerste dag van de volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Is je smartphone defect, dan kun je online via het klantenportaal een schade melden. Selecteer het verzekerde toestel waarvan je een schademelding wenst te maken en voer de gevraagde gegevens in. Nadat je een schade online hebt gemeld, zal je een UPS label ontvangen. Verpak je smartphone zonder accessoires in een doos en plak het UPS label erop. Je kunt dan het pakketje naar een UPS punt in de buurt brengen of door UPS laten ophalen. Je ontvangt dan over iedere status van de reparatie een bericht.

 • Je hebt een eigen risico van € 50,- per schadegeval.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

Direct je Samsung S9 verzekeren

Als je in het bezit bent van een nieuwe Samsung S9, verzeker je die natuurlijk. De meeste mensen verzekeren tegenwoordig hun smartphones, en dat doen ze niet voor niets. Een smartphone is eigenlijk een geavanceerde computer op zakformaat. De touchscreens zijn handig, maar ook kwetsbaar. Normaliter gaat een smartphone enkele jaren mee, maar het kan voorkomen dat er door val- of waterschade technische defecten optreden. Juist voor die gevallen is een Samsung S9 verzekering ideaal. Voor een klein bedrag per maand verzeker je jouw Samsung S9 tegen dit soort ongevallen. Verzeker je Samsung S9 daarom direct na aankoop. Dit kan via de website van WERTGARANTIE, door de Smartphonepolis verzekering af te sluiten.

Als reparatie onvermijdelijk is

Soms treden er defecten op die alleen op te lossen zijn door een erkende reparatieservice. Voor die gevallen kan WERTGARANTIE beschikken over een breed netwerk aan erkende reparatieservice. Als jouw Samsung S9 een vreemd defect vertoont, meld je dit bij voorkeur via de website van WERTGARANTIE. Je ontvangt instructies voor het opsturen van je telefoon, waarna deze door de reparateur wordt beoordeeld. Als je schade binnen de dekking valt, wordt deze uiteraard verholpen. Hiervoor betaal je eenmalig een bedrag van vijftig euro aan eigen risico. Ook als je je telefoon zelf hebt laten vallen, wordt dit gedekt door je verzekering.

Telefoon beschermen

Een verzekering is niet de enige manier om je telefoon te beschermen. Voor er schade optreedt, kun je zelf ook veel doen. Bescherm je telefoon met een screenprotector en de juiste hoes. Daarmee voorkom je krassen en barsten in je scherm. Daarnaast kun je ook een diefstaldekking afsluiten bij WERTGARANTIE. Wanneer je telefoon wordt gestolen uit je woning of auto of door een zakkenroller wordt geroofd, krijg je de dagwaarde van het oude toestel vergoed. De verzekering is alleen geldig bij diefstal uit een afgesloten woning of auto, waarbij het gestolen product niet in het zicht lag. Uiteraard zijn hierop ook de actuele polisvoorwaarden van toepassing.

Mehr lesen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat