Je verzekeringen worden geladen

De voordelen voor u op een rijtje gezet

De voordelen voor u op een rijtje gezet
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Wens je diefstaldekking?

  Nieuwe smartphones zijn erg geliefd bij dieven. U hoeft zich met de diefstaldekking van WERTGARANTIE geen zorgen hierover te maken.

 • Gemakkelijke schademelding

  Gemakkelijk online een schade melden – 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Op vakantie of tijdens een zakelijke reis - u bent wereldwijd verzekerd

 • Beste Smartphone verzekering

  Wij behoren tot de beste smartphone verzekeringen van 2019.

 • Persoonlijk advies

  Per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor u klaar!

6,0 Mln.

Klanten vertrouwen WERTGARANTIE

 

Kost een schadegeval gemiddeld*

100 %

Made in Germany

*De hier genoemde statistieken hebben betrekking tot de laatste 1000 online gemelde schades.
Snelle service bij een schade of diefstal
Schadeafwikkeling in enkele stappen

Tijdens een reparatie of na een diefstal zit je met onze verzekeringen niet zonder apparaat thuis. Ons team helpt u direct bij een schade- en diefstalmelding. Met meer dan 55 jaar ervaring als verzekeraar, gespecialiseerd op communicatie- en huishoudelijke apparaten, staan wij u te woord.

 • Snelle service bij een schade of diefstal
  Afwikkeling in slechts enkele stappen.
 • Online schademelding
  Gemakkelijk schade melden via ons klantenportaal.
 • Altijd op de hoogte van de nieuwste status
  U wordt over iedere stap per e-mail op de hoogte gehouden.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • De dekking van de verzekering begint op het moment van de verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Het contract begint dan op de eerste dag van de volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Is uw smartphone defect, dan kunt u online via het klantenportaal een schade melden. Selecteer het verzekerde toestel waarvan u een schademelding wenst te maken en voer de gevraagde gegevens in. Nadat u een schade online hebt gemeld, zult u een UPS label ontvangen. Verpak uw smartphone zonder accessoires in een doos en plak het UPS label erop. U kunt dan het pakketje naar een UPS punt in de buurt brengen of door UPS laten ophalen. U ontvangt dan over iedere status van de reparatie een bericht.

 • U heeft een eigen risico van € 50,- per schadegeval.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

Samsung Galaxy -verzekering

Bij WERTGARANTIE kun je jouw Samsung Galaxy-telefoon nu voordelig verzekeren. WERTGARANTIE biedt allerlei voordelige, complete verzekeringen aan voor consumenten die in het bezit zijn van elektronische apparaten. Heb jij een Samsung Galaxy-telefoon en wil je deze verzekeren? Dat kan vandaag nog via de website van WERTGARANTIE. Je kunt elk type Samsung Galaxy-telefoon verzekeren. Samsung heeft immers een groot aantal telefoons uitgebracht onder het merk Samsung Galaxy. Of je nu een oud of nieuw model hebt; bij WERTGARANTIE betaal je nooit te veel voor je Samsung Galaxy-verzekering.

Samsung Galaxy types

Misschien ben je in het bezit van een Samsung Galaxy S7, of heb je een S10 in huis. Al deze telefoons zijn gemakkelijk te verzekeren met bijvoorbeeld de Smartphonepolis verzekering van WERTGARANTIE. Hiermee is je telefoon verzekerd tegen allerlei veel voorkomende defecten. Of het nu om een technisch defect gaat of valschade; jouw telefoon is goed verzekerd met de Samsung Galaxy-verzekering van WERTGARANTIE. Uiteraard is de polis leidend in het soort vergoeding dat je kunt krijgen als je schade meldt. Kijk voor meer informatie op de website van WERTGARANTIE.

Altijd flexibel verzekerd

Bij WERTGARANTIE ben je altijd flexibel verzekerd. Dat houdt in dat jij zelf de dekking kiest die bij je past. Heb je bijvoorbeeld net de nieuwste Samsung Galaxy-telefoon? Dan wil je die wellicht compleet verzekeren, inclusief diefstaldekking. Heb je een ouder model? Dan kun je jouw telefoon ook zonder diefstaldekking verzekeren. Als je het risico op diefstal nagenoeg nihil acht, kan dat geen kwaad. In alle gevallen ben je al voor enkele euro’s per maand verzekerd. Bij schade die onder de dekking valt, schakelt WERTGARANTIE direct een partner in die de schade beoordeelt en reparatie verzorgt. Dat gebeurt altijd zo snel mogelijk, zodat jij snel weer over je gerepareerde telefoon beschikt. Profiteer ook van de voordelen van deze voordelige garantie en sluit je verzekering online af!

Meer lezen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat