Je verzekeringen worden geladen

De voordelen voor u op een rijtje gezet

De voordelen voor u op een rijtje gezet
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Wens je diefstaldekking?

  Nieuwe smartphones zijn erg geliefd bij dieven. U hoeft zich met de diefstaldekking van WERTGARANTIE geen zorgen hierover te maken.

 • Gemakkelijke schademelding

  Gemakkelijk online een schade melden – 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Op vakantie of tijdens een zakelijke reis - u bent wereldwijd verzekerd

 • Beste Smartphone verzekering

  Wij behoren tot de beste smartphone verzekeringen van 2019.

 • Persoonlijk advies

  Per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor u klaar!

6,0 Mln.

Klanten vertrouwen WERTGARANTIE

 

Kost een schadegeval gemiddeld*

100 %

Made in Germany

*De hier genoemde statistieken hebben betrekking tot de laatste 1000 online gemelde schades.
Snelle service bij een schade of diefstal
Schadeafwikkeling in enkele stappen

Tijdens een reparatie of na een diefstal zit je met onze verzekeringen niet zonder apparaat thuis. Ons team helpt u direct bij een schade- en diefstalmelding. Met meer dan 55 jaar ervaring als verzekeraar, gespecialiseerd op communicatie- en huishoudelijke apparaten, staan wij u te woord.

 • Snelle service bij een schade of diefstal
  Afwikkeling in slechts enkele stappen.
 • Online schademelding
  Gemakkelijk schade melden via ons klantenportaal.
 • Altijd op de hoogte van de nieuwste status
  U wordt over iedere stap per e-mail op de hoogte gehouden.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • De dekking van de verzekering begint op het moment van de verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Het contract begint dan op de eerste dag van de volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Is uw smartphone defect, dan kunt u online via het klantenportaal een schade melden. Selecteer het verzekerde toestel waarvan u een schademelding wenst te maken en voer de gevraagde gegevens in. Nadat u een schade online hebt gemeld, zult u een UPS label ontvangen. Verpak uw smartphone zonder accessoires in een doos en plak het UPS label erop. U kunt dan het pakketje naar een UPS punt in de buurt brengen of door UPS laten ophalen. U ontvangt dan over iedere status van de reparatie een bericht.

 • U heeft een eigen risico van € 50,- per schadegeval.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

Verzekering na aanschaf van iPhone XS

Met de iPhone XS bracht Apple de verbeterde versie van de iPhone X op de markt. De iPhone XS biedt alle voordelen die de iPhone X heeft, met een uitstekende camera en snelle chip. Je laadt je telefoon eenvoudig draadloos op, luistert draadloos naar muziek en beschikt over het helderste scherm tot nu toe. De iPhone XS is te koop in veel telefoonwinkels in Nederland. Vergeet niet om je aankoop te verzekeren. Dezelfde dag nog je nieuwe telefoon voordelig en goed verzekeren? Dat doe je door een verzekering af te sluiten bij WERTGARANTIE. WERTGARANTIE biedt verzekeringen voor alle mobiele telefoons van bekende merken, dus ook voor de iPhone XS.

Je verzekering afsluiten

Bij WERTGARANTIE sluit je jouw verzekering eenvoudig zelf af. Dat doe je door gebruik te maken van de website van WERTGARANTIE. Hier kies je zelf de dekking die bij je past. Diefstaldekking kun je aanvullend afsluiten, zodat je telefoon verzekerd is tegen diefstal. Als jouw telefoon gestolen wordt, krijg je een gelijkwaardig vervangend toestel, of ontvang je de dagwaarde van je oude toestel. Heb je geen behoefte aan diefstaldekking? Je beslist zelf om deze wel of niet af te sluiten. Bij WERTGARANTIE betaal je dus alleen voor de dekking die jij nodig hebt. Zo voorkom je onnodige kosten. Ten slotte worden defecten en schade aan je iPhone XS ook vergoed. Deze moeten dan wel binnen de polis vallen. Je kunt op elk moment een iPhone XS verzekering afsluiten, ook in de avond en in het weekend.

Andere telefoonverzekeringen

Heb je naast een iPhone XS andere smartphones in huis? Deze verzeker je ook gemakkelijk bij WERTGARANTIE. Er zijn bijvoorbeeld ook verzekeringen voor telefoons van Samsung en andere varianten van de iPhone. Kijk voor alle mogelijkheden op de website van WERTGARANTIE. Al voor enkele euro’s per maand is je telefoon volledig verzekerd.

Meer lezen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat