Je verzekeringen worden geladen

De voordelen voor u op een rijtje gezet

De voordelen voor u op een rijtje gezet
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Wens je diefstaldekking?

  Nieuwe smartphones zijn erg geliefd bij dieven. U hoeft zich met de diefstaldekking van WERTGARANTIE geen zorgen hierover te maken.

 • Gemakkelijke schademelding

  Gemakkelijk online een schade melden – 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Op vakantie of tijdens een zakelijke reis - u bent wereldwijd verzekerd

 • Beste Smartphone verzekering

  Wij behoren tot de beste smartphone verzekeringen van 2019.

 • Persoonlijk advies

  Per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor u klaar!

6,0 Mln.

Klanten vertrouwen WERTGARANTIE

 

Kost een schadegeval gemiddeld*

100 %

Made in Germany

*De hier genoemde statistieken hebben betrekking tot de laatste 1000 online gemelde schades.
Snelle service bij een schade of diefstal
Schadeafwikkeling in enkele stappen

Tijdens een reparatie of na een diefstal zit je met onze verzekeringen niet zonder apparaat thuis. Ons team helpt u direct bij een schade- en diefstalmelding. Met meer dan 55 jaar ervaring als verzekeraar, gespecialiseerd op communicatie- en huishoudelijke apparaten, staan wij u te woord.

 • Snelle service bij een schade of diefstal
  Afwikkeling in slechts enkele stappen.
 • Online schademelding
  Gemakkelijk schade melden via ons klantenportaal.
 • Altijd op de hoogte van de nieuwste status
  U wordt over iedere stap per e-mail op de hoogte gehouden.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • De dekking van de verzekering begint op het moment van de verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Het contract begint dan op de eerste dag van de volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Is uw smartphone defect, dan kunt u online via het klantenportaal een schade melden. Selecteer het verzekerde toestel waarvan u een schademelding wenst te maken en voer de gevraagde gegevens in. Nadat u een schade online hebt gemeld, zult u een UPS label ontvangen. Verpak uw smartphone zonder accessoires in een doos en plak het UPS label erop. U kunt dan het pakketje naar een UPS punt in de buurt brengen of door UPS laten ophalen. U ontvangt dan over iedere status van de reparatie een bericht.

 • U heeft een eigen risico van € 50,- per schadegeval.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

iPhone XR verzekering afsluiten

Met een nieuwe iPhone XR maak je de mooiste foto’s en video’s én heb je beschikking tot talloze apps. Als je net een nieuwe iPhone XR hebt gekocht, is het zeker aan te raden om een verzekering af te sluiten. WERTGARANTIE biedt nu een speciale iPhone XR verzekering aan. WERTGARANTIE geeft consumenten de mogelijkheid een verzekering voor hun telefoon af te sluiten die bij hen past. Met de smartphone-verzekeringen van WERTGARANTIE ben je compleet verzekerd. Kies zelf of je diefstaldekking wilt of niet, en je bent altijd voordelig uit. De lage maandpremie en flexibiliteit van WERTGARANTIE zorgen ervoor dat al veel smartphone-gebruikers hun telefoon bij WERTGARANTIE verzekerd hebben.

Op pad met de iPhone XR

De iPhone XR is een uitstekende telefoon om foto’s mee te maken en dus om mee te nemen op reis. Dit model wordt dan ook veel gebruikt door mensen die de iPhone XS net iets te duur vinden. Ben je binnenkort van plan om op reis te gaan en neem je jouw telefoon mee? Dan is het een goed idee om jouw iPhone XR te verzekeren. Met de verzekering van WERTGARANTIE verzeker je jouw telefoon tegen veelvoorkomende schade en defecten. Als je telefoon dan toch kapot gaat, wordt alle schade die binnen de dekking valt gerepareerd. Hiervoor betaal je alleen je eigen risico van vijftig euro. Je kunt deze verzekering op elk moment online bij WERTGARANTIE afsluiten. Je ontvangt direct je polis en je telefoon is hiermee ook direct verzekerd.

Meer weten?

Wil je meer weten over de iPhone XR verzekering van WERTGARANTIE? Of wil je jouw andere smartphones ook verzekeren? Kijk dan op de website van WERTGARANTIE of neem contact op met een medewerker. Wij helpen je graag verder bij het afsluiten van de juiste telefoonverzekering.

Meer lezen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat