Je verzekeringen worden geladen

De voordelen voor u op een rijtje gezet

De voordelen voor u op een rijtje gezet
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Wens je diefstaldekking?

  Nieuwe smartphones zijn erg geliefd bij dieven. U hoeft zich met de diefstaldekking van WERTGARANTIE geen zorgen hierover te maken.

 • Gemakkelijke schademelding

  Gemakkelijk online een schade melden – 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Op vakantie of tijdens een zakelijke reis - u bent wereldwijd verzekerd

 • Beste Smartphone verzekering

  Wij behoren tot de beste smartphone verzekeringen van 2019.

 • Persoonlijk advies

  Per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor u klaar!

6,0 Mln.

Klanten vertrouwen WERTGARANTIE

 

Kost een schadegeval gemiddeld*

100 %

Made in Germany

*De hier genoemde statistieken hebben betrekking tot de laatste 1000 online gemelde schades.
Snelle service bij een schade of diefstal
Schadeafwikkeling in enkele stappen

Tijdens een reparatie of na een diefstal zit je met onze verzekeringen niet zonder apparaat thuis. Ons team helpt u direct bij een schade- en diefstalmelding. Met meer dan 55 jaar ervaring als verzekeraar, gespecialiseerd op communicatie- en huishoudelijke apparaten, staan wij u te woord.

 • Snelle service bij een schade of diefstal
  Afwikkeling in slechts enkele stappen.
 • Online schademelding
  Gemakkelijk schade melden via ons klantenportaal.
 • Altijd op de hoogte van de nieuwste status
  U wordt over iedere stap per e-mail op de hoogte gehouden.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • De dekking van de verzekering begint op het moment van de verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Het contract begint dan op de eerste dag van de volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Is uw smartphone defect, dan kunt u online via het klantenportaal een schade melden. Selecteer het verzekerde toestel waarvan u een schademelding wenst te maken en voer de gevraagde gegevens in. Nadat u een schade online hebt gemeld, zult u een UPS label ontvangen. Verpak uw smartphone zonder accessoires in een doos en plak het UPS label erop. U kunt dan het pakketje naar een UPS punt in de buurt brengen of door UPS laten ophalen. U ontvangt dan over iedere status van de reparatie een bericht.

 • U heeft een eigen risico van € 50,- per schadegeval.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

Jouw iPhone X vandaag nog verzekeren

De iPhone X is de meest geavanceerde telefoon in de serie iPhones die tot nu toe is uitgebracht. De smartphone kun je draadloos opladen en is volledig voorzien van een glazen behuizing. Als je in het bezit bent van een iPhone X is het verstandig deze te verzekeren. De telefoon kan gestolen worden of defect raken. Gezien het hoge aankoopbedrag van een iPhone X is een verzekering geen overbodige luxe. Je iPhone X verzeker je gemakkelijk en snel bij WERTGARANTIE. Dat kan ook op de dag van de aankoop, zodat je telefoon direct verzekerd is.

Wat valt onder de dekking?

Bij het afsluiten van een verzekering voor je smartphone is het natuurlijk belangrijk om te weten wat er wel en niet onder de dekking valt. Bij WERTGARANTIE kun je kiezen voor de dekking die bij jou past. Bij alle verzekeringen van WERTGARANTIE wordt in een duidelijke polis uitgelegd welke dekking je ontvangt. Je iPhone X is bijvoorbeeld verzekerd tegen val- en waterschade, en ook tegen technische defecten die zonder duidelijke oorzaak kunnen optreden. Als je telefoon onverwachte schade oploopt, meld je dit vervolgens eenvoudig zelf. Je ontvangt vervolgens instructies voor het verzenden van je telefoon. Als je de verzekeringen van WERTGARANTIE vergelijkt met die van andere aanbieders, zul je zien dat je voordelig een zeer complete dekking krijgt bij WERTGARANTIE. Sluit vandaag nog je verzekering af en profiteer van goede service tegen een lage maandpremie.

Schade melden

Schade melden doe je snel en gemakkelijk op de website van WERTGARANTIE. Gebruik hiervoor je eigen account. WERTGARANTIE zorgt ervoor dat jouw apparaat zo snel mogelijk beoordeeld wordt, en indien deze hiervoor in aanmerking komt, ook gerepareerd wordt. De aangesloten partners van WERTGARANTIE zorgen in dat geval voor snelle reparatie van je toestel. Valt dit binnen je polis? Dan zijn er geen extra kosten verbonden aan de reparatie. Omdat reparaties aan smartphones kostbaar kunnen zijn, heb je je verzekeringskosten er al na één reparatie uit.

Meer lezen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat