Je verzekeringen worden geladen

De voordelen voor u op een rijtje gezet

De voordelen voor u op een rijtje gezet
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Wens je diefstaldekking?

  Nieuwe smartphones zijn erg geliefd bij dieven. U hoeft zich met de diefstaldekking van WERTGARANTIE geen zorgen hierover te maken.

 • Gemakkelijke schademelding

  Gemakkelijk online een schade melden – 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Op vakantie of tijdens een zakelijke reis - u bent wereldwijd verzekerd

 • Beste Smartphone verzekering

  Wij behoren tot de beste smartphone verzekeringen van 2019.

 • Persoonlijk advies

  Per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor u klaar!

6,0 Mln.

Klanten vertrouwen WERTGARANTIE

 

Kost een schadegeval gemiddeld*

100 %

Made in Germany

*De hier genoemde statistieken hebben betrekking tot de laatste 1000 online gemelde schades.
Snelle service bij een schade of diefstal
Schadeafwikkeling in enkele stappen

Tijdens een reparatie of na een diefstal zit je met onze verzekeringen niet zonder apparaat thuis. Ons team helpt u direct bij een schade- en diefstalmelding. Met meer dan 55 jaar ervaring als verzekeraar, gespecialiseerd op communicatie- en huishoudelijke apparaten, staan wij u te woord.

 • Snelle service bij een schade of diefstal
  Afwikkeling in slechts enkele stappen.
 • Online schademelding
  Gemakkelijk schade melden via ons klantenportaal.
 • Altijd op de hoogte van de nieuwste status
  U wordt over iedere stap per e-mail op de hoogte gehouden.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • De dekking van de verzekering begint op het moment van de verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Het contract begint dan op de eerste dag van de volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Is uw smartphone defect, dan kunt u online via het klantenportaal een schade melden. Selecteer het verzekerde toestel waarvan u een schademelding wenst te maken en voer de gevraagde gegevens in. Nadat u een schade online hebt gemeld, zult u een UPS label ontvangen. Verpak uw smartphone zonder accessoires in een doos en plak het UPS label erop. U kunt dan het pakketje naar een UPS punt in de buurt brengen of door UPS laten ophalen. U ontvangt dan over iedere status van de reparatie een bericht.

 • U heeft een eigen risico van € 50,- per schadegeval.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

iPhone 8 verzekering afsluiten

Als je net je nieuwe iPhone 8 hebt gekocht, sluit je daar natuurlijk een verzekering voor af. Een iPhone is een duur apparaat waar je lang mee vooruit wilt. Een enkele val kan al voor behoorlijke schade zorgen. Bovendien zit je met een kapotte iPhone misschien nog steeds vast aan je abonnement. Als je telefoon kapot gaat, loopt je abonnement door en moet je een nieuwe telefoon kopen. Dat loopt pas echt in de kosten. Verzeker je iPhone 8 daarom met de speciale iPhone 8 verzekering van WERTGARANTIE. Zo ben je er zeker van dat je reparatiekosten vergoed worden als jouw telefoon schade oploopt. Uiteraard moet die schade dan wel onder de dekking vallen.Gelukkig dekt de polis van WERTGARANTIE voor je iPhone 8 veel voorkomende defecten en schade, zoals val- en waterschade.

Zo gaat je iPhone 8 langer mee

Een verzekering voor je iPhone 8 afsluiten is altijd verstandig. Je kunt gelukkig zelf ook schade beperken. Helaas komt valschade maar al te vaak voor. Dergelijke schade voorkom je door een hoesje en screenprotector te gebruiken. Het scherm van je telefoon is nu eenmaal kwetsbaar. Je smartphone gaat een stuk langer mee als je er voorzichtig mee omgaat en de juiste beschermingshoesjes gebruikt. Daarnaast kun je een verzekering afsluiten. Er zijn immers gevallen waarin je echt niets kunt doen aan opgelopen schade.

Je iPhone 8 verzekeren tegen diefstal

Ten slotte is het raadzaam je iPhone 8 te verzekeren tegen diefstal. Diefstaldekking is altijd optioneel bij WERTGARANTIE. Toch is het bij draagbare elektronische apparaten, zoals een smartphone of smartwatch, aan te raden deze te verzekeren tegen diefstal. Een iPhone 8 is gewild bij dieven. Met de juiste diefstaldekking word je gecompenseerd als je iPhone 8 door een zakkenroller gestolen wordt. Interesse in de diefstaldekking? Sluit deze dan direct af bij het aanvragen van je iPhone 8 verzekering. Dit doe je eenvoudig en snel via de website van WERTGARANTIE.

Meer lezen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat