Je verzekeringen worden geladen

De voordelen voor u op een rijtje gezet

De voordelen voor u op een rijtje gezet
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Wens je diefstaldekking?

  Nieuwe smartphones zijn erg geliefd bij dieven. U hoeft zich met de diefstaldekking van WERTGARANTIE geen zorgen hierover te maken.

 • Gemakkelijke schademelding

  Gemakkelijk online een schade melden – 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Op vakantie of tijdens een zakelijke reis - u bent wereldwijd verzekerd

 • Beste Smartphone verzekering

  Wij behoren tot de beste smartphone verzekeringen van 2019.

 • Persoonlijk advies

  Per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor u klaar!

6,0 Mln.

Klanten vertrouwen WERTGARANTIE

 

Kost een schadegeval gemiddeld*

100 %

Made in Germany

*De hier genoemde statistieken hebben betrekking tot de laatste 1000 online gemelde schades.
Snelle service bij een schade of diefstal
Schadeafwikkeling in enkele stappen

Tijdens een reparatie of na een diefstal zit je met onze verzekeringen niet zonder apparaat thuis. Ons team helpt u direct bij een schade- en diefstalmelding. Met meer dan 55 jaar ervaring als verzekeraar, gespecialiseerd op communicatie- en huishoudelijke apparaten, staan wij u te woord.

 • Snelle service bij een schade of diefstal
  Afwikkeling in slechts enkele stappen.
 • Online schademelding
  Gemakkelijk schade melden via ons klantenportaal.
 • Altijd op de hoogte van de nieuwste status
  U wordt over iedere stap per e-mail op de hoogte gehouden.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • De dekking van de verzekering begint op het moment van de verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Het contract begint dan op de eerste dag van de volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Is uw smartphone defect, dan kunt u online via het klantenportaal een schade melden. Selecteer het verzekerde toestel waarvan u een schademelding wenst te maken en voer de gevraagde gegevens in. Nadat u een schade online hebt gemeld, zult u een UPS label ontvangen. Verpak uw smartphone zonder accessoires in een doos en plak het UPS label erop. U kunt dan het pakketje naar een UPS punt in de buurt brengen of door UPS laten ophalen. U ontvangt dan over iedere status van de reparatie een bericht.

 • U heeft een eigen risico van € 50,- per schadegeval.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

iPhone-verzekering voor nieuwste modellen

Apple brengt elk jaar wel een nieuw model iPhone uit. Inmiddels zijn ook de iPhone X, iPhone XS en iPhone XR op de markt gebracht. Liefhebbers van de Apple smartphones hebben deze telefoons natuurlijk al lang in huis. Maar heb jij als bezitter van een iPhone ook al de juiste verzekering? Zo niet, dan kun je deze vandaag nog afsluiten bij WERTGARANTIE. Voor elk soort iPhone biedt WERTGARANTIE de juiste iPhone-verzekering. Zo kun je vandaag nog je iPhone verzekeren tegen een lage maandpremie en complete dekking. Op die manier voorkom je onverwacht hoge reparatiekosten en heb je de zekerheid dat je altijd snel weer over een werkende telefoon beschikt.

Als je je telefoon niet verzekert

Sommige mensen vinden het overbodig hun smartphone te verzekeren. Het is echter sterk aan te raden een kostbare smartphone te verzekeren tegen schade en diefstal. De iPhone is een gewilde smartphone en wordt vaak gestolen. Bovendien is een smartphone ook kwetsbaar. Vallen leidt al snel tot schade aan het toestel. Het is niet zelden nodig een nieuw scherm te laten plaatsen. Zo’n reparatie loopt al snel op in kosten, tot enkele honderden euro’s. De iPhone-verzekering van WERTGARANTIE biedt je de zekerheid dat dit soort onverwachte kosten gedekt worden. Bovendien zorgt WERTGARANTIE samen met haar aangesloten partners dat jouw iPhone vakkundig gerepareerd wordt. Als je je telefoon niet verzekert, draai je zelf op voor de kosten van een reparatie of een gestolen telefoon. Dan weegt de maandelijkse premie hier zeker tegenop!

Verzekering afsluiten

Een iPhone-verzekering sluit je eenvoudig en snel af via de website van WERTGARANTIE. Besluit je vandaag nog dat je een verzekering nodig hebt, dan kun je dat direct regelen. Schade meld je ook eenvoudig online. Als je je iPhone wilt verzekeren, doe dat dan bij WERTGARANTIE.

Meer lezen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat