Je verzekeringen worden geladen

De voordelen voor u op een rijtje gezet

De voordelen voor u op een rijtje gezet
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Wens je diefstaldekking?

  Nieuwe smartphones zijn erg geliefd bij dieven. U hoeft zich met de diefstaldekking van WERTGARANTIE geen zorgen hierover te maken.

 • Gemakkelijke schademelding

  Gemakkelijk online een schade melden – 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Op vakantie of tijdens een zakelijke reis - u bent wereldwijd verzekerd

 • Beste Smartphone verzekering

  Wij behoren tot de beste smartphone verzekeringen van 2019.

 • Persoonlijk advies

  Per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor u klaar!

6,0 Mln.

Klanten vertrouwen WERTGARANTIE

 

Kost een schadegeval gemiddeld*

100 %

Made in Germany

*De hier genoemde statistieken hebben betrekking tot de laatste 1000 online gemelde schades.
Snelle service bij een schade of diefstal
Schadeafwikkeling in enkele stappen

Tijdens een reparatie of na een diefstal zit je met onze verzekeringen niet zonder apparaat thuis. Ons team helpt u direct bij een schade- en diefstalmelding. Met meer dan 55 jaar ervaring als verzekeraar, gespecialiseerd op communicatie- en huishoudelijke apparaten, staan wij u te woord.

 • Snelle service bij een schade of diefstal
  Afwikkeling in slechts enkele stappen.
 • Online schademelding
  Gemakkelijk schade melden via ons klantenportaal.
 • Altijd op de hoogte van de nieuwste status
  U wordt over iedere stap per e-mail op de hoogte gehouden.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • De dekking van de verzekering begint op het moment van de verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Het contract begint dan op de eerste dag van de volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Is uw smartphone defect, dan kunt u online via het klantenportaal een schade melden. Selecteer het verzekerde toestel waarvan u een schademelding wenst te maken en voer de gevraagde gegevens in. Nadat u een schade online hebt gemeld, zult u een UPS label ontvangen. Verpak uw smartphone zonder accessoires in een doos en plak het UPS label erop. U kunt dan het pakketje naar een UPS punt in de buurt brengen of door UPS laten ophalen. U ontvangt dan over iedere status van de reparatie een bericht.

 • U heeft een eigen risico van € 50,- per schadegeval.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

Het belang van de juiste telefoonverzekering

Uw smartphone is een dierbaar bezit. U gaat er voorzichtig mee om en zorgt ervoor dat hij altijd goed opgeborgen is. U gebruikt de juiste hoes en een screenprotector. Waarom zou u dan niet ook de juiste telefoonverzekering kiezen? Bij WERTGARANTIE kiest u precies de telefoonverzekering die bij u past. WERTGARANTIE biedt voor elk bekend telefoonmerk en -type een passende verzekering. Of u nu een iPhone 13 of een Samsung Galaxy hebt; er is altijd een verzekering die geschikt is voor u. Tegen een lage maandpremie bent u compleet verzekerd, en u kiest zelf of u diefstaldekking wilt of niet. Hiermee is WERTGARANTIE een voordelige en zeer flexibele aanbieder van telefoonverzekeringen.

Snel de goede telefoonverzekering vinden en afsluiten

Met uw nieuwe telefoon in handen wilt u niet eindeloos zoeken naar de juiste verzekering. Daarom heeft WERTGARANTIE eenvoudig alle soorten verzekeringen op een rijtje gezet. Op de website van WERTGARANTIE zie je meteen welke verzekering voor u geschikt zijn. Bovendien sluit u deze ook eenvoudig online af. Uw telefoon is dan direct verzekerd. Het is aan te raden uw telefoon zo snel mogelijk na aankoop te verzekeren.

Dekkingsgraad bepalen

WERTGARANTIE legt u geen ingewikkelde procedures op. U kiest zelf waar u wel en niet voor wilt betalen. Schat u de kans dat uw telefoon gestolen wordt laag in? Dan kiest u niet voor diefstaldekking. Wilt u dat wel? Dan vraagt u deze eenvoudig aan. Kies bijvoorbeeld voor de Smartphonepolis dekking inclusief diefstaldekking. Met deze combinatie ben je compleet verzekerd voor slechts enkele euro’s per maand. Schade meldt u eenvoudig online, waarna uw melding zo snel mogelijk wordt beoordeeld en afgehandeld. Benieuwd wat de polis dekt? Kijk dan snel naar de polis van uw verzekering. Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact opnemen met een medewerker van WERTGARANTIE.

Meer lezen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat