Je verzekeringen worden geladen

De voordelen voor jou op een rijtje gezet

Smartphone Vorteile
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Wens je diefstaldekking?

  Nieuwe smartphones zijn erg geliefd bij dieven. Je hoeft je met de diefstaldekking van WERTGARANTIE geen zorgen hierover te maken.

 • Gemakkelijke schademelding

  Gemakkelijk online een schade melden – 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Of op vakantie of tijdens een zakelijke reis – Je bent wereldwijd verzekerd.

 • Beste Smartphone verzekering

  Wij behoren tot de beste smartphone verzekeringen van 2019.

 • Persoonlijk advies

  Of per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor je klaar!

6,0 Mln.

Klanten vertrouwen WERTGARANTIE

 

Kost een schadegeval gemiddeld*

100 %

Made in Germany

*De hier genoemde statistieken hebben betrekking tot de laatste 1000 online gemelde schades.
Snelle service bij een schade of diefstal
Schadeafwikkeling in enkele stappen

Of nu een reparatie of na een diefstal met onze verzekeringen zit je niet zonder apparaat thuis. Ons team helpt je direct bij een schade- en diefstalmelding. Met meer dan 55 jaar ervaring als verzekeraar, gespecialiseerd op communicatie- en huishoudelijke apparaten, staan wij je te woord.

 • Snelle service bij een schade of diefstal
  Afwikkeling in slechts enkele stappen.
 • Online schademelding
  Gemakkelijk schade melden via ons klantenportaal.
 • Altijd op de hoogte van de nieuwste status
  Je wordt over iedere stap per e-mail op de hoogte gehouden.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • De dekking van de verzekering begint op het moment van de verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Het contract begint dan op de eerste dag van de volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Is je smartphone defect, dan kun je online via het klantenportaal een schade melden. Selecteer het verzekerde toestel waarvan je een schademelding wenst te maken en voer de gevraagde gegevens in. Nadat je een schade online hebt gemeld, zal je een UPS label ontvangen. Verpak je smartphone zonder accessoires in een doos en plak het UPS label erop. Je kunt dan het pakketje naar een UPS punt in de buurt brengen of door UPS laten ophalen. Je ontvangt dan over iedere status van de reparatie een bericht.

 • Je hebt een eigen risico van € 50,- per schadegeval.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

Het belang van de juiste telefoonverzekering

Je smartphone is een dierbaar bezit. Je gaat er voorzichtig mee om en zorgt ervoor dat hij altijd goed opgeborgen is. Je gebruikt de juiste hoes en een screenprotector. Waarom zou je dan niet ook de juiste telefoonverzekering kiezen? Bij WERTGARANTIE kies je precies de telefoonverzekering die bij jou past. WERTGARANTIE biedt voor elk bekend telefoonmerk en -type een passende verzekering. Of je nu een iPhone 8 of een Samsung Galaxy hebt; er is altijd een verzekering die geschikt is voor jou. Tegen een lage maandpremie ben je compleet verzekerd, en je kiest zelf of je diefstaldekking wilt of niet. Hiermee is WERTGARANTIE een voordelige en zeer flexibele aanbieder van telefoonverzekeringen.

Snel de goede telefoonverzekering vinden en afsluiten

Met je nieuwe telefoon in handen wil je niet eindeloos zoeken naar de juiste verzekering. Daarom heeft WERTGARANTIE eenvoudig alle soorten verzekeringen op een rijtje gezet. Op de website van WERTGARANTIE zie je meteen welke verzekering voor jou geschikt is. Bovendien sluit je deze ook eenvoudig online af. Je telefoon is dan direct verzekerd. Het is aan te raden je telefoon zo snel mogelijk na aankoop te verzekeren.

Dekkingsgraad bepalen

WERTGARANTIE legt jou geen ingewikkelde procedures op. Je kiest zelf waar je wel en niet voor wilt betalen. Schat je de kans dat je telefoon gestolen wordt laag in? Dan kies je niet voor diefstaldekking. Wil je dat wel? Dan vraag je deze eenvoudig aan. Kies bijvoorbeeld voor de Smartphonepolis dekking inclusief diefstaldekking. Met deze combinatie ben je compleet verzekerd voor slechts enkele euro’s per maand. Schade meld je eenvoudig online, waarna jouw melding zo snel mogelijk wordt beoordeeld en afgehandeld. Benieuwd wat de polis dekt? Kijk dan snel naar de polis van jouw verzekering. Bij vragen kun je uiteraard altijd contact opnemen met een medewerker van WERTGARANTIE.

Mehr lesen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat