Animatie Schaderegeling

Is je apparaat defect?

In ons klantenportaal kun je informatie over de schadeafwikkelingen vinden. Nu nieuw: voor mobile devices kunnen schades direct online binnen enkele minuten gemeld worden.

Naar het klantenportaal

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • Is je smartphone defect, dan kun je online via het klantenportaal een schade melden. Selecteer het verzekerde toestel waarvan je een schademelding wenst te maken en voer de gevraagde gegevens in. Nadat je een schade online hebt gemeld, zal je een UPS label ontvangen. Verpak je smartphone zonder accessoires in een doos en plak het UPS label erop. Je kunt dan het pakketje naar een UPS punt in de buurt brengen of door UPS laten ophalen. Je ontvangt dan over iedere status van de reparatie een bericht.

  Indien je een schade hebt, kun je je direct bij een dealer vanwege de schade melden. De schadeafwikkeling wordt dan gemakkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vind je alle WERTGARANTIE dealers.

 • Wij hebben bij Smartphonepolis een eigen risico van € 50,- per schadegeval.

  Ons product All Risk Flex kennt geen eigen risico.

 • Indien je apparaat is gestolen, hebben wij de volgende documenten nodig:

  - aangifte
  - simkaart blokkering (mits een smartphone of tablet)
  - omschrijving van het incident
  - aankoopbon

  Voor mobiele apparaten kun je de diefstal direct online via ons klantenportaal melden.

Apparaten defect?

Gebruik om een schade aan je smartphone, tablet of laptop te melden onze functie in het WERTGARANTIE klantenportaal om een gemakkelijke online schadeafwikkeling te hebben.

adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat