Je verzekeringen worden geladen

De voordelen voor u op een rijtje gezet

De voordelen voor u op een rijtje gezet
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Online klantenportaal

  Informatie over je contracten – 24 uur, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Op vakantie of tijdens een zakelijke reis - u bent wereldwijd verzekerd

 • Verzekering met traditie

  Al meer dan 55 jaar op de markt.

 • Persoonlijk advies

  Per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor u klaar!

 • Diefstaldekking gewenst?

  Verzeker uw apparaat tegen diefstal, roof en inbraak.

Snelle service bij een schadeval
Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.

In geval van een schade kunt u deze bij de dealer in de buurt melden. De schadeafwikkeling wordt makkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vind je alle WERTGARANTIE dealers in uw beurt.

 • Snelle service bij een schadeval
  Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.
 • Vrije keuze van de dealer
  Laat uw toestel bij de dealer repareren.
 • Zonder eigen risico
  U betaalt bij een reparatie geen eigen risico.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • U heeft directe dekking bij verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Contractbegin is op de eerste dag van de op de aanvraag volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Indien u schade heeft aan een ander apparaat, kunt u zichzelf meteen bij een partner van WERTGARANTIE melden. De schadeafwikkeling wordt dan gemakkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vindt u alle WERTGARANTIE partners.

 • Net als wij, kunt u het contract 1 maand voor afloop van de vaste- ofwel minimale looptijd en daarna steeds 1 maand voor afloop van het verzekeringsjaar in tekstvorm (per brief of e-mail) opzeggen. Ook kunt u net als wij het verzekeringscontract opzeggen na een schadeclaim.

 • U kunt u in ons klantenportaal registreren door uw e-mailadres en het contractnummer aan te geven. Indien u bij het afsluiten van de verzekering geen e-mailadres heeft aangegeven, kunt u zich registreren met het contractnummer en machtigingsnummer.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

Beamer verzekeren

Met een beamer in huis kun je op groot formaat films afspelen. Beamers zijn over het algemeen duur, dus een beamer-verzekering afsluiten is zeker verstandig. Op die manier voorkom je dat je meer geld kwijt bent aan je beamer dan nodig. De onderdelen van je beamer zijn over het algemeen gemaakt om lang mee te gaan, maar kunnen helaas toch kapot gaan. Een complete, voordelige beamer-verzekering die je hoge kosten voor nieuwe onderdelen bespaart, vind je bij WERTGARANTIE. Sluit je verzekering vandaag nog af en profiteer van een lage maandpremie. Bovendien kun je jouw beamer ook verzekeren tegen diefstal. Hiervoor sluit je de aanvullende diefstaldekking af bij WERTGARANTIE. Alleen als jij dat wilt natuurlijk; bij WERTGARANTIE kies je enkel voor de dekking die bij jou past.

Online je verzekering afsluiten

Als je net een beamer hebt aangeschaft, wil je deze natuurlijk direct verzekeren. Snel een verzekering voor je beamer afsluiten kan eenvoudig via de website van WERTGARANTIE. Je bent direct verzekerd nadat je gegevens zijn verwerkt. Je hebt de keuze uit All Risk Flex Basis of All Risk Flex Premium. WERTGARANTIE biedt je een goede basisverzekering, terwijl je met All Risk Flex Premium onder andere ook verzekerd bent tegen slijtage. Kijk voor alle informatie over de beamer-verzekering op de website of neem contact op met WERTGARANTIE.

Andere apparaten verzekeren

Naast je beamer gebruik je natuurlijk ook heel wat andere apparaten, zoals een telefoon, tv of laptop. Deze kun je ook verzekeren bij WERTGARANTIE. Voor elk elektronisch apparaat biedt WERTGARANTIE een aparte verzekering. Hierbij kun je precies aangeven wat je wel en niet wilt laten verzekeren. De optionele diefstaldekking zet je bijvoorbeeld alleen aan als je vermoedt dat een apparaat gevoelig is voor diefstal. Zo betaal je nooit te veel voor je verzekeringen.

Meer lezen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat