Je verzekeringen worden geladen

De voordelen voor u op een rijtje gezet

De voordelen voor u op een rijtje gezet
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Online klantenportaal

  Informatie over je contracten – 24 uur, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Op vakantie of tijdens een zakelijke reis - u bent wereldwijd verzekerd

 • Verzekering met traditie

  Al meer dan 55 jaar op de markt.

 • Persoonlijk advies

  Per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor u klaar!

 • Diefstaldekking gewenst?

  Verzeker uw apparaat tegen diefstal, roof en inbraak.

Snelle service bij een schadeval
Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.

In geval van een schade kunt u deze bij de dealer in de buurt melden. De schadeafwikkeling wordt makkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vind je alle WERTGARANTIE dealers in uw beurt.

 • Snelle service bij een schadeval
  Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.
 • Vrije keuze van de dealer
  Laat uw toestel bij de dealer repareren.
 • Zonder eigen risico
  U betaalt bij een reparatie geen eigen risico.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • U heeft directe dekking bij verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Contractbegin is op de eerste dag van de op de aanvraag volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Indien u schade heeft aan een ander apparaat, kunt u zichzelf meteen bij een partner van WERTGARANTIE melden. De schadeafwikkeling wordt dan gemakkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vindt u alle WERTGARANTIE partners.

 • Net als wij, kunt u het contract 1 maand voor afloop van de vaste- ofwel minimale looptijd en daarna steeds 1 maand voor afloop van het verzekeringsjaar in tekstvorm (per brief of e-mail) opzeggen. Ook kunt u net als wij het verzekeringscontract opzeggen na een schadeclaim.

 • U kunt u in ons klantenportaal registreren door uw e-mailadres en het contractnummer aan te geven. Indien u bij het afsluiten van de verzekering geen e-mailadres heeft aangegeven, kunt u zich registreren met het contractnummer en machtigingsnummer.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

Geen onverwachte kosten met een tablet-verzekering

Ben je in het bezit van een tablet en wil je deze verzekeren tegen val- of waterschade? Dan ben je bij WERTGARANTIE aan het juiste adres. Bij WERTGARANTIE sluit je online een verzekering af voor je tablet. Het apparaat is vanaf enkele euro’s per maand al compleet verzekerd. Optioneel kun je ook diefstaldekking afsluiten. Je tablet is dan niet alleen verzekerd voor reparatiekosten bij defecten, maar ook tegen diefstal. Daarnaast kun je ook kiezen voor een Smartphonepolis verzekering. Benieuwd naar de premie en de polisvoorwaarden? Kijk dan snel op de website of neem contact op met één van de medewerkers. Je kunt eenvoudig online je verzekering afsluiten. Zodra je jouw tablet in huis hebt, kun je deze bij WERTGARANTIE verzekeren.

Schade aan een tablet voorkomen

De meeste tablets hebben een glazen scherm. Dat stelt je als gebruiker in staat de tablet eenvoudig te bedienen. Helaas kan dat glas ook stuk gaan. Bij een val ontstaat er al snel een barst in het scherm. Je kunt je tablet beschermen door deze in een beschermhoes te bewaren. Sommige ongelukken kun je echter niet voorkomen. Voor die situaties kun je een tablet-verzekering afsluiten. Alle schade die binnen de dekking valt, komt in aanmerking voor een kosteloze reparatie.

Meer dan je tablet verzekeren

Wil je ook andere kwetsbare apparaten verzekeren? Dat kan met één van de speciale verzekeringen van WERTGARANTIE. Bij WERTGARANTIE kun je per apparaat een aparte verzekering afsluiten. Kies bijvoorbeeld de dekkingsgraad die bij het apparaat past en of je het wilt verzekeren tegen diefstal. Bij WERTGARANTIE kun je terecht voor al je elektronische apparaten. Kijk op de website voor het volledige aanbod en sluit vandaag je verzekering nog af.

Meer lezen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat