Je verzekeringen worden geladen

De voordelen voor u op een rijtje gezet

De voordelen voor u op een rijtje gezet
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Online klantenportaal

  Informatie over je contracten – 24 uur, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Op vakantie of tijdens een zakelijke reis - u bent wereldwijd verzekerd

 • Verzekering met traditie

  Al meer dan 55 jaar op de markt.

 • Persoonlijk advies

  Per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor u klaar!

 • Diefstaldekking gewenst?

  Verzeker uw apparaat tegen diefstal, roof en inbraak.

Snelle service bij een schadeval
Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.

In geval van een schade kunt u deze bij de dealer in de buurt melden. De schadeafwikkeling wordt makkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vind je alle WERTGARANTIE dealers in uw beurt.

 • Snelle service bij een schadeval
  Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.
 • Vrije keuze van de dealer
  Laat uw toestel bij de dealer repareren.
 • Zonder eigen risico
  U betaalt bij een reparatie geen eigen risico.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • U heeft directe dekking bij verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Contractbegin is op de eerste dag van de op de aanvraag volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Indien u schade heeft aan een ander apparaat, kunt u zichzelf meteen bij een partner van WERTGARANTIE melden. De schadeafwikkeling wordt dan gemakkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vindt u alle WERTGARANTIE partners.

 • Net als wij, kunt u het contract 1 maand voor afloop van de vaste- ofwel minimale looptijd en daarna steeds 1 maand voor afloop van het verzekeringsjaar in tekstvorm (per brief of e-mail) opzeggen. Ook kunt u net als wij het verzekeringscontract opzeggen na een schadeclaim.

 • U kunt u in ons klantenportaal registreren door uw e-mailadres en het contractnummer aan te geven. Indien u bij het afsluiten van de verzekering geen e-mailadres heeft aangegeven, kunt u zich registreren met het contractnummer en machtigingsnummer.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

Wel of geen e-reader-verzekering?

Een e-reader is een handig apparaat waarop je al je boeken digitaal kunt lezen en dus overal mee naartoe kunt nemen. E-readers worden steeds populairder en kunnen wel honderden boeken bevatten. Als je in het bezit bent van een e-reader, kun je deze verzekeren tegen diefstal en schade. Dat is handig als je jouw e-reader veel gebruikt en verwacht dat je er een keer een reparatie aan moet laten uitvoeren. Ben je veel onderweg met je e-reader of ben je bang dat deze gestolen wordt? Sluit dan een verzekering af. Is het risico niet zo groot? Dan ben je alsnog goed af met een verzekering van WERTGARANTIE. Door de lage premie per maand heeft een e-reader-verzekering geen nadelige gevolgen voor jouw portemonnee.

E-reader-verzekering online afsluiten

Heb je in het weekend een e-reader gekocht en wil je er direct een verzekering voor afsluiten? Dat doe je snel en eenvoudig bij WERTGARANTIE, waar je online een e-reader-verzekering kunt afsluiten voor slechts enkele euro’s per maand. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten. Zo kies je zelf waar je het apparaat wel en niet voor wilt verzekeren. Je bent op die manier nooit te veel verzekerd. Bovendien betaal je alleen voor de verzekering van je e-reader en heb je niet te maken met een dure verzekering voor al je apparaten. Het is uiteraard wel mogelijk om meerdere apparaten te verzekeren bij WERTGARANTIE.

Polisvoorwaarden inzien

Na het afsluiten van een e-reader-verzekering bij WERTGARANTIE ontvang je direct de polisvoorwaarden. Die kun je naslaan als je wilt weten welke schade er onder de polis valt en welke niet. Wil je voor het afsluiten van je verzekering weten wat de polis dekt? Dat kan natuurlijk ook. Kijk op de website van WERTGARANTIE of neem contact op met een medewerker. Aanvullend op de All Risk Flex verzekering die je kunt afsluiten voor je e-reader, kun je kiezen voor diefstaldekking. Deze kun je apart van je e-reader-verzekering afsluiten zodat jouw e-reader verzekerd is tegen diefstal. Interesse? Geef dat dan aan bij het afsluiten van je verzekering. De diefstaldekking kan dan op dezelfde dag al ingaan.

Meer lezen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat