De voordelen voor u op een rijtje gezet

De voordelen voor u op een rijtje gezet
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Online klantenportaal

  Informatie over je contracten – 24 uur, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Op vakantie of tijdens een zakelijke reis - u bent wereldwijd verzekerd

 • Verzekering met traditie

  Al meer dan 55 jaar op de markt.

 • Persoonlijk advies

  Per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor u klaar!

 • Diefstaldekking gewenst?

  Verzeker uw apparaat tegen diefstal, roof en inbraak.

Snelle service bij een schadeval
Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.

In geval van een schade kunt u deze bij de dealer in de buurt melden. De schadeafwikkeling wordt makkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vind je alle WERTGARANTIE dealers in uw beurt.

 • Snelle service bij een schadeval
  Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.
 • Vrije keuze van de dealer
  Laat uw toestel bij de dealer repareren.
 • Zonder eigen risico
  U betaalt bij een reparatie geen eigen risico.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • U heeft directe dekking bij verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Contractbegin is op de eerste dag van de op de aanvraag volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Indien u schade heeft aan een ander apparaat, kunt u zichzelf meteen bij een partner van WERTGARANTIE melden. De schadeafwikkeling wordt dan gemakkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vindt u alle WERTGARANTIE partners.

 • Net als wij, kunt u het contract 1 maand voor afloop van de vaste- ofwel minimale looptijd en daarna steeds 1 maand voor afloop van het verzekeringsjaar in tekstvorm (per brief of e-mail) opzeggen. Ook kunt u net als wij het verzekeringscontract opzeggen na een schadeclaim.

 • U kunt u in ons klantenportaal registreren door uw e-mailadres en het contractnummer aan te geven. Indien u bij het afsluiten van de verzekering geen e-mailadres heeft aangegeven, kunt u zich registreren met het contractnummer en machtigingsnummer.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

Computer-verzekering nodig?

Net een nieuwe computer gekocht, maar vind je een verzekering te duur? Dan kan de speciale computer-verzekering van WERTGARANTIE de oplossing zijn! WERTGARANTIE biedt voordelige verzekeringen voor alle elektronische apparaten in huis. Met All Risk Flex Basis of het uitgebreide All Risk Flex Premium van WERTGARANTIE heb je de zekerheid die je nodig hebt. Hiermee ben je verzekerd tegen diverse soorten schade en met de extra diefstaldekking ook tegen diefstal. Je verzekering sluit je eenvoudig af via de website. Mocht je computer toch schade oplopen die binnen de dekking valt, dan zoek je zelf heel eenvoudig via de website een partner bij jou in de buurt die voor reparatie kan zorgen. De aangesloten partners die reparatie voor je kunnen verzorgen zijn altijd betrouwbaar en deskundig. Als de schade inderdaad onder de dekking valt, wordt deze kosteloos verholpen. Soms is het ook mogelijk de dagwaarde terug te krijgen. Dat bedrag kun je vervolgens gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe computer. Zo profiteer je optimaal van je afgesloten verzekering.

Je computer-verzekering op elk moment afsluiten

Vanaf het moment dat je jouw computer in huis hebt, kan er uiteraard iets mee gebeuren. Om te voorkomen dat je computer onverzekerd in je woning staat, sluit je direct na aanschaf een verzekering af. Ook als je jouw computer in het weekend of in de avond hebt aangeschaft, kun je dat direct doen. Ga naar de website van WERTGARANTIE en geef je gegevens door. Je computer is direct verzekerd. Je kunt dus zonder zorgen met je computer aan de slag. Je kiest bovendien zelf de looptijd (vanaf twaalf maanden) en dekking van je verzekering. Je verzekering is na een jaar maandelijks opzegbaar. Zo stel je zelf je verzekering op maat samen.

Polis en voorwaarden

Benieuwd naar de polis van de computerverzekering van WERTGARANTIE? Kijk dan online naar de polisvoorwaarden. Je ziet eenvoudig welke dekking er mogelijk is, tegen welke maandpremie. Vragen over de polis of de computerverzekering van WERTGARANTIE? Stel die dan aan een medewerker via de website.

Meer lezen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat