Je verzekeringen worden geladen

De voordelen voor u op een rijtje gezet

De voordelen voor u op een rijtje gezet
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Online klantenportaal

  Informatie over je contracten – 24 uur, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Op vakantie of tijdens een zakelijke reis - u bent wereldwijd verzekerd

 • Verzekering met traditie

  Al meer dan 55 jaar op de markt.

 • Persoonlijk advies

  Per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor u klaar!

 • Diefstaldekking gewenst?

  Verzeker uw apparaat tegen diefstal, roof en inbraak.

Snelle service bij een schadeval
Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.

In geval van een schade kunt u deze bij de dealer in de buurt melden. De schadeafwikkeling wordt makkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vind je alle WERTGARANTIE dealers in uw beurt.

 • Snelle service bij een schadeval
  Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.
 • Vrije keuze van de dealer
  Laat uw toestel bij de dealer repareren.
 • Zonder eigen risico
  U betaalt bij een reparatie geen eigen risico.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • U heeft directe dekking bij verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Contractbegin is op de eerste dag van de op de aanvraag volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Indien u schade heeft aan een ander apparaat, kunt u zichzelf meteen bij een partner van WERTGARANTIE melden. De schadeafwikkeling wordt dan gemakkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vindt u alle WERTGARANTIE partners.

 • Net als wij, kunt u het contract 1 maand voor afloop van de vaste- ofwel minimale looptijd en daarna steeds 1 maand voor afloop van het verzekeringsjaar in tekstvorm (per brief of e-mail) opzeggen. Ook kunt u net als wij het verzekeringscontract opzeggen na een schadeclaim.

 • U kunt u in ons klantenportaal registreren door uw e-mailadres en het contractnummer aan te geven. Indien u bij het afsluiten van de verzekering geen e-mailadres heeft aangegeven, kunt u zich registreren met het contractnummer en machtigingsnummer.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

Geen onverwachte kosten met een Jura koffiemachine-verzekering

Steeds meer mensen hebben een mooie koffiemachine in huis. Een espressomachine van een merk als Jura is ideaal voor het maken van heerlijke koffie. Daar staat wel een aanschafprijs tegenover. Het is dan ook aan te raden een dergelijke koffiemachine te verzekeren. Met de speciale verzekering voor Jura koffiemachines van WERTGARANTIE is jouw koffiemachine ook verzekerd tegen veel voorkomende defecten. Zo geniet je optimaal van je aankoop en kom je niet voor verrassingen te staan.

Defecten aan koffiemachines

Koffiemachines zijn ingewikkelde apparaten, waarin water, koffie en elektriciteit samenkomen. Een lekkende leiding in de machine of een machine die niet meer op druk komt, kan een domper zijn. Hoewel regelmatig schoonmaken en goed onderhoud je koffiemachine in goede conditie kunnen houden, komen dit soort defecten regelmatig voor. Als een apparaat vaak gebruikt wordt, is de kans aanwezig dat er na één tot twee jaar storingen optreden. Het is daarom verstandig om ruim voordat er defecten aan je koffiemachine optreden, een goede verzekering af te sluiten. Je Jura koffiemachine verzekering kun je vandaag nog afsluiten. Kies bijvoorbeeld voor de All Risk Flex Basis voor een goede basisverzekering, of kies voor All Risk Flex Premium voor de meest complete verzekering. Dat kan eenvoudig en snel via de website van WERTGARANTIE. Je ontvangt dan direct de polisvoorwaarden en je machine is meteen verzekerd.

Aanvullende diefstaldekking

Koffiemachines zijn gewilde voorwerpen bij dieven. Het kan dus geen kwaad om een Jura koffiemachine te verzekeren tegen diefstal. Ook dat is mogelijk bij WERTGARANTIE. Als je kiest voor een verzekering bij WERTGARANTIE kun je meteen aangeven of je hier ook diefstaldekking bij wilt. Je koffiemachine is dan verzekerd tegen diefstal. Heb je te maken met schade aan je koffiemachine? Meld dat dan direct bij WERTGARANTIE. Via de website kun je snel en eenvoudig een bij WERTGARANTIE aangesloten partij vinden, die je helpt de reparatie van je apparaat te regelen. Als de schade onder de dekking valt, ontvang je uiteraard compensatie voor de reparatiekosten.

Meer lezen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat