Je verzekeringen worden geladen

De voordelen voor u op een rijtje gezet

De voordelen voor u op een rijtje gezet
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Online klantenportaal

  Informatie over je contracten – 24 uur, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Op vakantie of tijdens een zakelijke reis - u bent wereldwijd verzekerd

 • Verzekering met traditie

  Al meer dan 55 jaar op de markt.

 • Persoonlijk advies

  Per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor u klaar!

 • Diefstaldekking gewenst?

  Verzeker uw apparaat tegen diefstal, roof en inbraak.

Snelle service bij een schadeval
Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.

In geval van een schade kunt u deze bij de dealer in de buurt melden. De schadeafwikkeling wordt makkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vind je alle WERTGARANTIE dealers in uw beurt.

 • Snelle service bij een schadeval
  Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.
 • Vrije keuze van de dealer
  Laat uw toestel bij de dealer repareren.
 • Zonder eigen risico
  U betaalt bij een reparatie geen eigen risico.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • U heeft directe dekking bij verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Contractbegin is op de eerste dag van de op de aanvraag volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Indien u schade heeft aan een ander apparaat, kunt u zichzelf meteen bij een partner van WERTGARANTIE melden. De schadeafwikkeling wordt dan gemakkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vindt u alle WERTGARANTIE partners.

 • Net als wij, kunt u het contract 1 maand voor afloop van de vaste- ofwel minimale looptijd en daarna steeds 1 maand voor afloop van het verzekeringsjaar in tekstvorm (per brief of e-mail) opzeggen. Ook kunt u net als wij het verzekeringscontract opzeggen na een schadeclaim.

 • U kunt u in ons klantenportaal registreren door uw e-mailadres en het contractnummer aan te geven. Indien u bij het afsluiten van de verzekering geen e-mailadres heeft aangegeven, kunt u zich registreren met het contractnummer en machtigingsnummer.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

Vrieskast-verzekering

Net een nieuwe vrieskast aangeschaft? Verzeker deze dan nu voor een laag maandbedrag bij WERTGARANTIE. Moderne vrieskasten zijn gewild, en dus ook gevoelig voor diefstal. Bij WERTGARANTIE sluit je een verzekering af die reparatiekosten dekt bij defecten én kun je kiezen voor een diefstaldekking. Met de diefstaldekking ben je verzekerd tegen diefstal. Bij het afsluiten van je vrieskast-verzekering kun je eenvoudig aangeven of je kiest voor deze diefstaldekking. Als je vrieskast toch wordt gestolen, word je gecompenseerd door de verzekeraar. Voor enkele euro’s per maand is jouw vrieskast al verzekerd! Voor een vrieskast die honderden of misschien wel duizenden euro’s heeft gekost, is dit het zeker waard.

Wat wordt vergoed bij een vrieskast-verzekering?

Als je een verzekering afsluit voor een vrieskast of een ander huishoudelijk apparaat wil je natuurlijk weten wat je hiervoor terugkrijgt. Kies bijvoorbeeld voor All Risk Flex Basis. Hiermee ben je verzekerd van een goede basisdekking. De All Risk Flex Premium verzekering biedt je nog meer zekerheid. Zo vergoedt WERTGARANTIE zelfs schade die ontstaat door bedorven levensmiddelen als gevolg van een defecte vrieskast. Veel klanten van WERTGARANTIE profiteren al van de voordelen die dit product biedt, voor hun vrieskast en andere apparaten. Heb je voor het afsluiten nog vragen? Neem dan contact op met één van de medewerkers van WERTGARANTIE. Zij helpen je graag verder. Alle soorten vrieskasten zijn in principe te verzekeren.

Informatie inwinnen

Informatie opvragen over de verschillende verzekeringen en opties doe je het snelst via de website van WERTGARANTIE. Hier lees je alles over de producten die WERTGARANTIE aanbiedt en vind je snel de juiste partner voor de reparatie van het defecte apparaat. Daarnaast kun je hier ook lezen wat je precies moet doen als je aanspraak wilt maken op een compensatie. Uiteraard doet WERTGARANTIE er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen. Kijk op de website voor meer informatie.

Meer lezen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat