Je verzekeringen worden geladen

De voordelen voor jou op een rijtje gezet

De voordelen voor jou op een rijtje gezet
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Online klantenportaal

  Informatie over je contracten – 24 uur, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Of op vakantie of tijdens een zakelijke reis – Je bent wereldwijd verzekerd.

 • Verzekering met traditie

  Sinds meer dan 55 jaar op de markt.

 • Persoonlijk advies

  Of per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor je klaar!

 • Diefstaldekking gewenst?

  Verzeker je apparaat tegen diefstal, roof en inbraak.

Snelle service bij een schadeval
Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.

In geval van een schade kun je deze bij de dealer in de buurt melden. De schadeafwikkeling wordt makkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vind je alle WERTGARANTIE dealers in je beurt.

 • Snelle service bij een schadeval
  Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.
 • Vrije keuze van de dealer
  Laat je toestel bij de dealer repareren.
 • Zonder eigen risico
  Je betaalt bij een reparatie geen eigen risico.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • Je hebt directe dekking bij verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Contractbegin is op de eerste dag van de op de aanvraag volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Indien je een schade hebt, kun je je direct bij een dealer vanwege de schade melden. De schadeafwikkeling wordt dan gemakkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vind je alle WERTGARANTIE dealers.

 • Net als wij, kun je het contract 1 maand voor afloop van de vaste- ofwel minimale looptijd en daarna steeds 1 maand voor afloop van het verzekeringsjaar in tekstvorm (per brief of e-mail) opzeggen. Ook kun jij zowel als wij het verzekeringscontract opzeggen na een schadeclaim.

 • Je kunt je in ons klantenportaal registreren door je e-mailadres en het contractnumer aan te geven. Indien je bij het afsluiten van de verzekering geen e-mailadres hebt aangegeven, kun je je registreren met het contractnummer en machtigingsnummer.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

Oven-verzekering afsluiten

Tegenwoordig kun je bij het kopen van een laptop meteen een verzekering afsluiten. Doorgaans is dat verstandig, want een laptop is een duur apparaat dat kapot kan gaan. Voor veel mensen is hun laptop bovendien zeer belangrijk, omdat zij hun werk doen op dit apparaat. Laptops zijn in dat geval onmisbaar. Bij schade moet er dan ook snel een oplossing komen, in de vorm van een reparatie of vervanging. Bij vallen of bij waterschade kan een laptop helaas onherstelbaar beschadigd raken. Daar kun je je gelukkig tegen verzekeren. Maar welke laptop-verzekering past bij jou? WERTGARANTIE biedt een aantal laptopverzekeringen voor alle populaire laptopmerken. Kies bijvoorbeeld voor All Risk Flex Basis. Met dit product ben je verzekerd tegen veel voorkomende defecten. Sluit daarbij ook een diefstaldekking af en je laptop is meteen verzekerd tegen diefstal. Je laptop ook verzekeren tegen slijtage en nalatigheid? Dan kies je voor de Premium dekking.

Welke soorten ovens kun je verzekeren?

Met de oven-verzekering van WERTGARANTIE kun je alle soorten ovens verzekeren. Het maakt niet uit van welk merk de oven is of hoeveel jaar hij al in je keuken staat. Als je een oven-verzekering afsluit bij WERTGARANTIE krijg je altijd duidelijke polisvoorwaarden waarin je precies kunt zien wanneer je in aanmerking komt voor compensatie van kosten. Als je vragen hebt, kun je uiteraard altijd terecht bij één van de medewerkers van WERTGARANTIE. Kijk ook eens op de website voor meer informatie over deze verzekeraar en de oven-verzekering. Je sluit deze vervolgens eenvoudig online af.

Verzeker al jouw keukenapparatuur bij WERTGARANTIE

Niet alleen je oven verzeker je bij WERTGARANTIE. Ook andere keukenapparaten, zoals keukenmachines en koffiezetapparaten, zijn te verzekeren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor All Risk Flex Basis, waarbij je voor een laag maandbedrag goed verzekerd bent. De Premium dekking biedt nog meer zekerheid: ook slijtage van je keukenapparaat valt onder de dekking. Kies je voor het optionele diefstaldekking-pakket, dan ben je ook tegen diefstal verzekerd. Uiteraard kun je zelf inschatten of een aanvullende diefstaldekking handig is bij jouw oven-verzekering. WERTGARANTIE raadt aan om diefstalgevoelige apparaten tegen diefstal te verzekeren. Exclusieve ovens en andere keukenapparatuur zijn gewild bij dieven die woninginbraken plegen. Geldt dit ook voor jouw oven? Kies dan ook voor diefstaldekking.

Mehr lesen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat