Je verzekeringen worden geladen

De voordelen voor u op een rijtje gezet

De voordelen voor u op een rijtje gezet
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Online klantenportaal

  Informatie over je contracten – 24 uur, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Op vakantie of tijdens een zakelijke reis - u bent wereldwijd verzekerd

 • Verzekering met traditie

  Al meer dan 55 jaar op de markt.

 • Persoonlijk advies

  Per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor u klaar!

 • Diefstaldekking gewenst?

  Verzeker uw apparaat tegen diefstal, roof en inbraak.

Snelle service bij een schadeval
Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.

In geval van een schade kunt u deze bij de dealer in de buurt melden. De schadeafwikkeling wordt makkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vind je alle WERTGARANTIE dealers in uw beurt.

 • Snelle service bij een schadeval
  Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.
 • Vrije keuze van de dealer
  Laat uw toestel bij de dealer repareren.
 • Zonder eigen risico
  U betaalt bij een reparatie geen eigen risico.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • U heeft directe dekking bij verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Contractbegin is op de eerste dag van de op de aanvraag volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Indien u schade heeft aan een ander apparaat, kunt u zichzelf meteen bij een partner van WERTGARANTIE melden. De schadeafwikkeling wordt dan gemakkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vindt u alle WERTGARANTIE partners.

 • Net als wij, kunt u het contract 1 maand voor afloop van de vaste- ofwel minimale looptijd en daarna steeds 1 maand voor afloop van het verzekeringsjaar in tekstvorm (per brief of e-mail) opzeggen. Ook kunt u net als wij het verzekeringscontract opzeggen na een schadeclaim.

 • U kunt u in ons klantenportaal registreren door uw e-mailadres en het contractnummer aan te geven. Indien u bij het afsluiten van de verzekering geen e-mailadres heeft aangegeven, kunt u zich registreren met het contractnummer en machtigingsnummer.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

Samsung wasmachine verzekeren

De wasmachines van fabrikant Samsung kunnen steeds meer. Sommige machines geven precies aan hoeveel wasmiddel er in de machine moet, andere varianten geven je de mogelijkheid was toe te voegen als de machine al is gestart. Dit soort machines verbruiken bovendien minder stroom in vergelijking met andere wasmachines. Hartstikke fijn, maar voor zo’n apparaat betaal je natuurlijk ook een stuk meer. Wanneer je een Samsung wasmachine koopt, is het aan te raden om de machine te verzekeren bij WERTGARANTIE. Je wasmachine is dan verzekerd tegen veel voorkomende defecten en optioneel ook tegen diefstal. Het is afhankelijk van je gekozen polis, de looptijd en leeftijd van de machine welke compensatie je ontvangt na reparatie.

Uitstekende dekking voor weinig geld

Bij WERTGARANTIE ontvang je altijd een complete dekking voor een aantrekkelijk tarief. Per maand kost een Samsung wasmachine-verzekering enkele euro’s. Als klant van WERTGARANTIE is het mogelijk om een All Risk Flex Basis dekking te kiezen. Dit basispakket vergoedt onder andere valschade, verstopping en schade door kalkafzetting. Het is ook mogelijk een Premium verzekering af te sluiten. De website biedt alle informatie die je nodig hebt om tot de juiste keuze te komen. Optioneel kun je ook een diefstaldekking afsluiten. Hiermee is jouw Samsung wasmachine verzekerd tegen diefstal. In combinatie met All Risk Premium is dit het meest complete pakket dat WERTGARANTIE biedt. Als je risico denkt te lopen op beroving of woninginbraak, kan het verstandig zijn deze aanvullende verzekering af te sluiten. Meer informatie? Neem dan contact op met één van de medewerkers van WERTGARANTIE of kijk op de website.

Andere apparaten verzekeren

Bij WERTGARANTIE kies je zelf welke huishoudelijke apparaten je verzekert tegen welke voorwaarden. Dat is dé kracht van een verzekering afsluiten bij WERTGARANTIE. Het is mogelijk om voor elk huishoudelijk apparaat een aparte verzekering af te sluiten. Zo ben je alleen verzekerd tegen schade en onkosten voor de apparaten waarvoor jij dat nodig acht. Kijk voor alle mogelijkheden op de website en sluit vandaag je verzekering(en) nog af.

Meer lezen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat