Je verzekeringen worden geladen

De voordelen voor u op een rijtje gezet

De voordelen voor u op een rijtje gezet
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Online klantenportaal

  Informatie over je contracten – 24 uur, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Op vakantie of tijdens een zakelijke reis - u bent wereldwijd verzekerd

 • Verzekering met traditie

  Al meer dan 55 jaar op de markt.

 • Persoonlijk advies

  Per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor u klaar!

 • Diefstaldekking gewenst?

  Verzeker uw apparaat tegen diefstal, roof en inbraak.

Snelle service bij een schadeval
Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.

In geval van een schade kunt u deze bij de dealer in de buurt melden. De schadeafwikkeling wordt makkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vind je alle WERTGARANTIE dealers in uw beurt.

 • Snelle service bij een schadeval
  Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.
 • Vrije keuze van de dealer
  Laat uw toestel bij de dealer repareren.
 • Zonder eigen risico
  U betaalt bij een reparatie geen eigen risico.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • U heeft directe dekking bij verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Contractbegin is op de eerste dag van de op de aanvraag volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Indien u schade heeft aan een ander apparaat, kunt u zichzelf meteen bij een partner van WERTGARANTIE melden. De schadeafwikkeling wordt dan gemakkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vindt u alle WERTGARANTIE partners.

 • Net als wij, kunt u het contract 1 maand voor afloop van de vaste- ofwel minimale looptijd en daarna steeds 1 maand voor afloop van het verzekeringsjaar in tekstvorm (per brief of e-mail) opzeggen. Ook kunt u net als wij het verzekeringscontract opzeggen na een schadeclaim.

 • U kunt u in ons klantenportaal registreren door uw e-mailadres en het contractnummer aan te geven. Indien u bij het afsluiten van de verzekering geen e-mailadres heeft aangegeven, kunt u zich registreren met het contractnummer en machtigingsnummer.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

Wasdroger-verzekering afsluiten

Een wasdroger kan zomaar honderden euro’s kosten. Natuurlijk krijg je garantie op je nieuwe apparaat, maar als deze niet meer geldt na twee jaar wil je natuurlijk wel dat je apparaat verzekerd is. Bijvoorbeeld tegen waterschade, oververhitting of kortsluiting. Een verzekering die jou compenseert bij dit soort defecten vind je bij WERTGARANTIE. Hier sluit je snel en voordelig een wasdroger-verzekering af die bij jou past. Je kunt ook kiezen voor diefstaldekking, zodat je gestolen wasdroger bij diefstal, roof en inbraak ook vergoed wordt.

Welke defecten treden vaak op bij wasdrogers?

Oude wasdrogers moeten regelmatig schoongemaakt worden om oververhitting te voorkomen. De nieuwste wasdrogers zijn voorzien van handige sensoren die aangeven wanneer een wasdroger toe is aan onderhoud. De kans op defecten is daarmee aanzienlijk afgenomen. Toch kunnen bij moderne wasdrogers precies die sensoren kapot gaan. Dat is een logisch gevolg van intensief gebruik. Daarom kan het nuttig zijn een wasdroger te verzekeren. Verzeker je wasdroger daarom bij WERTGARANTIE. Als er een defect optreedt, vind je via de website van WERTGARANTIE snel een aangesloten partner die de reparatie kan verzorgen. Afhankelijk van het defect en de dekking van je verzekering, kom je in aanmerking voor compensatie voor deze reparatiekosten. Zo kan je wasdroger weer een tijdje mee. De kosten die de verzekering met zich meebrengt, wegen hier zeker tegenop. Voor enkele euro’s per maand is het apparaat al verzekerd.

Online je verzekering afsluiten

WERTGARANTIE biedt consumenten de mogelijkheid om een wasdroger-verzekering online af te sluiten. Je doet dit eenvoudig via de website van WERTGARANTIE. Dit stelt je in staat om bijvoorbeeld direct na de aanschaf van je nieuwe wasdroger, een verzekering af te sluiten. Andere huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines, stoomstrijkijzers of keukenapparaten zijn ook te verzekeren bij WERTGARANTIE. Kies bijvoorbeeld voor het aantrekkelijke All Risk Flex Basis pakket. Dit pakket vergoedt reparatiekosten en optioneel ook diefstal. Bij het All Risk Flex Premium pakket worden ook defecten door slijtage en schade aan de motor van het apparaat vergoed. Voor alle informatie en polisvoorwaarden kun je contact opnemen met een medewerker van WERTGARANTIE.

Meer lezen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat