Je verzekeringen worden geladen

De voordelen voor u op een rijtje gezet

De voordelen voor u op een rijtje gezet
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Online klantenportaal

  Informatie over je contracten – 24 uur, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Op vakantie of tijdens een zakelijke reis - u bent wereldwijd verzekerd

 • Verzekering met traditie

  Al meer dan 55 jaar op de markt.

 • Persoonlijk advies

  Per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor u klaar!

 • Diefstaldekking gewenst?

  Verzeker uw apparaat tegen diefstal, roof en inbraak.

Snelle service bij een schadeval
Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.

In geval van een schade kunt u deze bij de dealer in de buurt melden. De schadeafwikkeling wordt makkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vind je alle WERTGARANTIE dealers in uw beurt.

 • Snelle service bij een schadeval
  Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.
 • Vrije keuze van de dealer
  Laat uw toestel bij de dealer repareren.
 • Zonder eigen risico
  U betaalt bij een reparatie geen eigen risico.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • U heeft directe dekking bij verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Contractbegin is op de eerste dag van de op de aanvraag volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Indien u schade heeft aan een ander apparaat, kunt u zichzelf meteen bij een partner van WERTGARANTIE melden. De schadeafwikkeling wordt dan gemakkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vindt u alle WERTGARANTIE partners.

 • Net als wij, kunt u het contract 1 maand voor afloop van de vaste- ofwel minimale looptijd en daarna steeds 1 maand voor afloop van het verzekeringsjaar in tekstvorm (per brief of e-mail) opzeggen. Ook kunt u net als wij het verzekeringscontract opzeggen na een schadeclaim.

 • U kunt u in ons klantenportaal registreren door uw e-mailadres en het contractnummer aan te geven. Indien u bij het afsluiten van de verzekering geen e-mailadres heeft aangegeven, kunt u zich registreren met het contractnummer en machtigingsnummer.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

Verzekering voor je robotstofzuiger nodig?

Als je al enige tijd een robotstofzuiger in huis hebt, is de kans groot dat de garantie op het apparaat niet langer geldt. Een robotstofzuiger kost echter behoorlijk wat in de aanschaf. Je wilt dus wel zeker weten dat je stofzuiger een lange tijd meegaat. Een verzekering afsluiten voor je robotstofzuiger is dan geen gek idee. WERTGARANTIE biedt nu een speciale verzekering aan voor dit soort stofzuigers. Heb jij bijvoorbeeld een ROOMBA of andere robotstofzuiger in huis? En wil je dat die de komende jaren je huis keurig schoon houdt, zonder mankementen? Sluit dan nu je verzekering af bij WERTGARANTIE. Als er dan toch schade ontstaat aan je robotstofzuiger, vind je via de website van WERTGARANTIE een van de aangesloten partners die jou helpen reparatie van je apparaat te regelen.

Waar je voor verzekerd bent

Als je kiest voor een verzekering bij WERTGARANTIE is jouw robotstofzuiger compleet verzekerd voor een laag maandbedrag. Kies bijvoorbeeld voor All Risk Flex Basis. Dan is jouw robotstofzuiger al voor een paar euro per maand verzekerd tegen brandschade, implosie, waterschade of mankementen aan de behuizing. Liever ook verzekerd tegen slijtage of motorschade aan je robotstofzuiger? Dan kies je Premium. Een robotstofzuiger is een technisch ingewikkeld apparaat en kan bij veelvuldig gebruik gebreken gaan vertonen. Voorkom hoge reparatiekosten bij een stilstaande robotstofzuiger. Sluit vandaag nog je verzekering af bij WERTGARANTIE en ontvang direct je polis. Het lage maandbedrag wordt elke maand automatisch van je rekening afgeschreven. Je hebt dus nergens meer omkijken naar.

Andere apparaten verzekeren

Bij WERTGARANTIE kun je niet alleen terecht voor een robotstofzuiger-verzekering. Ook andere huishoudelijke apparaten zijn te verzekeren. Heb je er hier één of meerdere van in huis die niet meer onder een garantieregeling vallen? Of loop je het risico dat er bij je wordt ingebroken? Verzeker dan je huishoudelijke apparaten eenvoudig en snel bij WERTGARANTIE. Je sluit je verzekering eenvoudig af via de website. Zo ben je altijd goed verzekerd!

Meer lezen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat