Je verzekeringen worden geladen

De voordelen voor u op een rijtje gezet

De voordelen voor u op een rijtje gezet
 • Omvangrijke dekking

  Dekking tegen de meest voorkomende schades bij dagelijkse ongelukjes.

 • Online klantenportaal

  Informatie over je contracten – 24 uur, 7 dagen per week.

 • Wereldwijde dekking

  Op vakantie of tijdens een zakelijke reis - u bent wereldwijd verzekerd

 • Verzekering met traditie

  Al meer dan 55 jaar op de markt.

 • Persoonlijk advies

  Per chat, e-mail, telefoon of social media – wij staan voor u klaar!

 • Diefstaldekking gewenst?

  Verzeker uw apparaat tegen diefstal, roof en inbraak.

Snelle service bij een schadeval
Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.

In geval van een schade kunt u deze bij de dealer in de buurt melden. De schadeafwikkeling wordt makkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vind je alle WERTGARANTIE dealers in uw beurt.

 • Snelle service bij een schadeval
  Binnen enkele stappen tot een gerepareerd apparaat.
 • Vrije keuze van de dealer
  Laat uw toestel bij de dealer repareren.
 • Zonder eigen risico
  U betaalt bij een reparatie geen eigen risico.

De meestvoorkomende schades

Veelgestelde vragen

 • U heeft directe dekking bij verzekeringsaanvraag (bij Smartphones met een iOS of Android besturingssysteem na activatie van de verzekering). Contractbegin is op de eerste dag van de op de aanvraag volgende maand.

 • De minimale looptijd is 12 maanden en nadien is de verzekering maandelijks opzegbaar.

 • Indien u schade heeft aan een ander apparaat, kunt u zichzelf meteen bij een partner van WERTGARANTIE melden. De schadeafwikkeling wordt dan gemakkelijk en snel verzorgd. Via dealer zoeken vindt u alle WERTGARANTIE partners.

 • Net als wij, kunt u het contract 1 maand voor afloop van de vaste- ofwel minimale looptijd en daarna steeds 1 maand voor afloop van het verzekeringsjaar in tekstvorm (per brief of e-mail) opzeggen. Ook kunt u net als wij het verzekeringscontract opzeggen na een schadeclaim.

 • U kunt u in ons klantenportaal registreren door uw e-mailadres en het contractnummer aan te geven. Indien u bij het afsluiten van de verzekering geen e-mailadres heeft aangegeven, kunt u zich registreren met het contractnummer en machtigingsnummer.

We bieden uitgebreide service
en inspireren daarmee sterke partners.

WERTGARANTIE SE werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in heel Europa. We geven onze partners de mogelijkheid onze producten onder eigen label te verkopen. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

Naaimachine verzekeren

Een naaimachine kan een kostbaar bezit zijn. Is de garantie van je naaimachine afgelopen en wil je toch dat je naaimachine verzekerd is? Kies dan voor de voordelige naaimachine-verzekering van WERTGARANTIE. Hiermee is jouw naaimachine verzekerd tegen reparatiekosten. Er kan altijd iets kapot gaan aan je naaimachine, vooral bij veelvuldig gebruik. Onderdelen van naaimachines zijn kostbaar, dus een reparatie loopt al snel in de tientallen- tot zelfs honderden euro’s. Eigenhandig je naaimachine repareren is ingewikkeld, dus bij een defect zul je een bekwame monteur moeten vinden. Als je naaimachine kapot gaat zonder dat deze verzekerd is, moet je bovendien zelf opdraaien voor de kosten. Met de naaimachine-verzekering van WERTGARANTIE profiteer je van snelle reparaties bij aangesloten bedrijven. Bovendien worden kosten vergoed als deze binnen de dekking vallen en kan er zelfs een bedrag worden uitgekeerd als de naaimachine niet meer te repareren is.

Verzekering voor naaimachine afsluiten

Een verzekering voor je naaimachine afsluiten doe je eenvoudig via de website van WERTGARANTIE. Hier zie je meteen welke opties je hebt voor je verzekering. Veel mensen kiezen voor All Risk Flex Basis. Dit kun je aanvullen met een diefstaldekking, zodat de waarde van je naaimachine verzekerd is bij diefstal. Voor alle informatie over verschillende producten kun je op de website kijken, of contact opnemen met een medewerker. Omdat je online eenvoudig verzekeringen kunt afsluiten, kan dit ook ’s avonds of in het weekend. Handig!

Verzekeren bij WERTGARANTIE

WERTGARANTIE is een van oorsprong Duitse verzekeraar die aantrekkelijke verzekeringen biedt voor huishoudelijke apparaten. Je kunt bij WERTGARANTIE zelf kiezen welke apparaten je verzekert én tegen welke voorwaarden je dit doet. Ideaal voor apparaten die nog in goede staat zijn, maar waar geen garantie meer op zit. Als je apparaat kapot gaat, kan WERTGARANTIE je snel voorzien van adressen voor een goede reparatieservice en compensatie voor onkosten. Hiervoor zoek je zelf online naar een bij WERTGARANTIE aangesloten partner, voor reparatie van jouw naaimachine. Voor actuele polisvoorwaarden van de verzekeringen van WERTGARANTIE kijk je op de website.

Meer lezen
adviser

Heb je nog vragen? Graag helpen je mijn collega´s uit de klantenservice. 👩🏼‍💼️

Chat